Дамска гривна от чисто сребро Lalique

Модел: 10105600
Наличност: В наличност
220.00 лв.

Дамска гривна от чисто сребро Lalique

  • Размери: 19 см;
  • Може да се коригира на 17 и 15 см;
  • Има висулка цвете от чист кристал с тегло 1.4 гр. и дължина 1 см;