Парфюм унисекс Lalique Chypre Silver

Производител: Lalique
Модел: TF12201
Наличност: В наличност
398.00 лв.

Най-новата колекция от аромати на престижната къща Lalique се нарича Les Compositions Parumees Collection.

Тя обединява 6 нишови парфюма. Кристалните флакони са с много изчистен дизайн, имат релефни геометрични елементи, наподобяващи рамка, а стъклото е матирано. На всеки от флаконите е закачен декоративен метален медальон като своеобразен печат.
Шестте интригуващи унисекс аромата носят в имената си 6 благородни метала: WOODY GOLD, ORIENTAL ZINC, CHYPRE SILVER, LEATHER COPPER, SPICY ELECTRUM, FLORAL BRONZE
Подобно на бижутерите, парфюмерите са алхимици, които смесват и изливат материалите си в уникални ценни предмети. "Les Compositions Parfumées" изразява това магическо и неповторимо умение с шест силно концентрирани композиции, вдъхновени от най-добрите ароматни материали.

Хладен и мистериозен като лунна светлина в езеро, Chypre Silver е рядък скъпоценен камък в света на ароматите, едновременно изтънчен и изумително привлекателен. Влажни зелени листа и землист аромат на пачули осигуряват сребристия фон на който да изпъкне блестящия букет от рози, дъхав жасмин и диви портокали. Смела кожена нотка, омекотена със сладък бензоин и лек като перце мускус, лъкатуши по кожата като ароматно бижу.

Gourmet House е оторизиран вносител на Lalique и е листван в официалната страница на луксозната марка.

Всички продукти идват при нас директно от Производителя и са в оригиналните си продуктови и подаръчни опаковки.

• 100 мл;

• Парфюм унисекс Lalique Chypre Silver;
• В луксозна фирмена опаковка;
• 100 мл;

• Made in France