Bentley

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC CASHMERE Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC CASHMERE

Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC CASHMERE

ОТКРИЙТЕ НОВ СВЯТ С ПАРФЮМИТЕ БЕНТЛИ Прекрасния луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC ...
360.00 лв.
с ДДС: 360.00 лв.
Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND WILD VETIVER Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND WILD VETIVER

Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND WILD VETIVER

Ако търсите парфюми с дървесни нотки, Bentley Wild Vetiver е за вас Открийте красотата на великол...
360.00 лв.
с ДДС: 360.00 лв.
Луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUSK Луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUSK

Луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUSK

Парфюмите BENTLEY - Стилни подаръци за мъж Новият луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUS...
360.00 лв.
с ДДС: 360.00 лв.
Мъжки парфюм Bentley For Men Intense за личен подарък

Мъжки парфюм Bentley For Men Intense за личен подарък

Изберете мъжки парфюм Bentley For Men Intense за личен марков подарък Bentley е един от най-луксо...
168.00 лв.
с ДДС: 168.00 лв.

BENTLEY: Луксозни парфюми за мъже, които искат най-доброто за себе си

Bentley са мощни, ръчно изработени луксозни автомобили. Повече от един век Bentley Motors произвеждат тези невероятни автомобили в който кожените и дървени облицовки са превърнати в произведение на изкуството. Супер мощни и стилни до най-малкия детайл, Бентли твърдят, че правят специални автомобили за специални хора.
Колекцията парфюми на Bentley Fragrances идва за да допълни този престижен свят с аромати за мъже, които отговарят на профила на потребителя на Бентли. Съвсем логично, мъжките парфюми Bentley са със собствена физиономия, неустоими, рафинирано елегантни и луксозни, каквито са и мощните автомобили на Бранда. Три колекции мъжки парфюми са си поделят тази уникална гама: Bentley For Men, Bentley Momentum и Bentley Infinite.
Като продукт с марка Bentley, тези луксозни парфюми са с първокласни съставки. Парфюмери са едни от най-известните "носове" от френски парфюмерийни къщи. Nathalie Lorson, Mylène Alran и Mathilde Bijaoui са вложили целия си талант си в услуга на разработването на аромати с безпрецедентни аспекти, върху които да стои логото на марката.
Флаконите са с емблематичен дизайн, който ще запомните веднага. Вдъхновени от изключителните материали, използвани от Bentley Motors, те са от тежък кристал, но с много меки форми. В допълнение, бутилката включва и две икони на Bentley: известната назъбена запушалка и легендарното „летящо B“, кацнало гордо на върха й. С вглеждане в детайла, заоблените форми на флакона са идеално пригодени към мъжката ръка, създавайки силна връзка. Не случайно, от самото си създаване, колекцията Bentley Fragrances е част от марките в луксозната парфюмерия.

Откъде идва името Bentley?

Bentley е неутрално по пол име с британски произход и освен марка луксозни автомобили означава „ливада с груба трева“. При това име у британците възникват образи на великолепни хълмисти хълмове и спокойна британска провинция. Но да не се заблуждаваме, Бентли си остава синоним на лукса за мъжете по цялата планета.

Кой е Бентли и с какво е известен?

W.O. Bentley (Уолтър Оуен Бентли) основава Bentley Motors на 10 юли 1919 г. Предпочитал да бъде наричан WO. Мечтаел „Да построи бърза кола, добра кола, най-добрата в своя клас.“ Роден през 1888 г. в проспериращо семейство, като най-малкият от 9 братя и сестри, той получава частно образование. Преди да създаде своя собствена фирма, като млад е състезател с мотоциклети и автомобили, след което си създава име като дизайнер на авиационни и автомобилни двигатели. След като продава Bentley Motor на Rolls-Royce за £125,275 през 1931 г., той става дизайнер за Aston Martin и луксозните Armstrong Siddeley (погълната в последствие от Rolls-Royce през 60-те). Днес, над 100 години по-късно, името му е известно по целия свят със създаването на мощни, ръчно изработени луксозни автомобили с ненадминато КПД, най-добрата изработка и премиум материали. Не можете да очаквате друго и от парфюмите Bentley.

Кои са Bentley Boys?

Bentley Boys са група богати британски автомобилисти, които карат спортни автомобили Bentley през 20-те години на миналия век и изграждат репутацията на марката за високи скоростни и надеждни автомобили. Винаги готови за състезание, предизвикателство или чаша шампанско, първите Bentley Boys са сплотена група от необикновени плейбой, състезатели и авантюристи, които жънат световна слава през 20-те и 30-те години. Те са вдъхновители за цяло поколение запалени фенове на Bentley със своята страст към шофирането и дълбока любов към предизвикателствата. Зад волана на автомобилите Бентли, щурите Bentley Boys обират овациите в Льо Ман с пет победи само за осем години.

Какво прави едно Bentley толкова специално?

За да осигури усещане за висока класа и лукс, Bentley използват най-добрите материали за всички части на лимузината. Купето се изработва от комбинация на алуминий и стомана. Салона на автомобила изтръгва въздишка. Парфюмите Бентли са в унисон с този престиж, мъжко излъчване и търсене на уникалност.
Бентлитата са много ненадеждни. Но вероятно тези, които карат кола като Бентли, не я купуват заради нейната надеждност. Те я купуват заради качеството й на изработка, нейната марка и статуса, който идва с нея.