Bentley

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC CASHMERE Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC CASHMERE

Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC CASHMERE

ОТКРИЙТЕ НОВ СВЯТ С ПАРФЮМИТЕ БЕНТЛИ Прекрасния луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND MAJESTIC ...
360.00 лв.
с ДДС: 360.00 лв.
Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND WILD VETIVER Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND WILD VETIVER

Луксозен дървесен парфюм BENTLEY BEYOND WILD VETIVER

Ако търсите парфюми с дървесни нотки, Bentley Wild Vetiver е за вас Открийте красотата на великол...
360.00 лв.
с ДДС: 360.00 лв.
Луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUSK Луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUSK

Луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUSK

Парфюмите BENTLEY - Стилни подаръци за мъж Новият луксозен мъжки парфюм BENTLEY BEYOND EXOTIC MUS...
360.00 лв.
с ДДС: 360.00 лв.
Мъжки парфюм Bentley For Men Intense за личен подарък

Мъжки парфюм Bentley For Men Intense за личен подарък

Изберете мъжки парфюм Bentley For Men Intense за личен марков подарък Bentley е един от най-луксо...
168.00 лв.
с ДДС: 168.00 лв.

BENTLEY: Луксозни парфюми за мъже, които искат най-доброто за себе си

Bentley са мощни, ръчно изработени луксозни автомобили. Повече от един век Bentley Motors произвеждат тези невероятни автомобили в който кожените и дървени облицовки са превърнати в произведение на изкуството. Супер мощни и стилни до най-малкия детайл, Бентли твърдят, че правят специални автомобили за специални хора.
Колекцията парфюми на Bentley Fragrances идва за да допълни този престижен свят с аромати за мъже, които отговарят на профила на потребителя на Бентли. Съвсем логично, мъжките парфюми Bentley са със собствена физиономия, неустоими, рафинирано елегантни и луксозни, каквито са и мощните автомобили на Бранда. Три колекции мъжки парфюми са си поделят тази уникална гама: Bentley For Men, Bentley Momentum и Bentley Infinite.

Луксозни парфюми Bentley в Gourmet House

Колекция луксозни парфюми Bentley в магазин The Gourmet House в София ул Цар Шишман 37

 

Като продукт с марка Bentley, тези луксозни парфюми са с първокласни съставки. Парфюмери са едни от най-известните "носове" от френски парфюмерийни къщи. Nathalie Lorson, Mylène Alran и Mathilde Bijaoui са вложили целия си талант си в услуга на разработването на аромати с безпрецедентни аспекти, върху които да стои логото на марката.
Флаконите са с емблематичен дизайн, който ще запомните веднага. Вдъхновени от изключителните материали, използвани от Bentley Motors, те са от тежък кристал, но с много меки форми. В допълнение, бутилката включва и две икони на Bentley: известната назъбена запушалка и легендарното „летящо B“, кацнало гордо на върха й. С вглеждане в детайла, заоблените форми на флакона са идеално пригодени към мъжката ръка, създавайки силна връзка. Не случайно, от самото си създаване, колекцията Bentley Fragrances е част от марките в луксозната парфюмерия.

Откъде идва името Bentley?

Bentley е неутрално по пол име с британски произход и освен марка луксозни автомобили означава „ливада с груба трева“. При това име у британците възникват образи на великолепни хълмисти хълмове и спокойна британска провинция. Но да не се заблуждаваме, Бентли си остава синоним на лукса за мъжете по цялата планета.

Уолтър Оуен Бентли  луксозни парфюми Bentley в Gourmet House

Уолтър Оуен Бентли създателят на луксозната марка Bentley

Кой е Бентли и с какво е известен?

W.O. Bentley (Уолтър Оуен Бентли) основава Bentley Motors на 10 юли 1919 г. Предпочитал да бъде наричан WO. Мечтаел „Да построи бърза кола, добра кола, най-добрата в своя клас.“ Роден през 1888 г. в проспериращо семейство, като най-малкият от 9 братя и сестри, той получава частно образование. Преди да създаде своя собствена фирма, като млад е състезател с мотоциклети и автомобили, след което си създава име като дизайнер на авиационни и автомобилни двигатели. След като продава Bentley Motor на Rolls-Royce за £125,275 през 1931 г., той става дизайнер за Aston Martin и луксозните Armstrong Siddeley (погълната в последствие от Rolls-Royce през 60-те). Днес, над 100 години по-късно, името му е известно по целия свят със създаването на мощни, ръчно изработени луксозни автомобили с ненадминато КПД, най-добрата изработка и премиум материали. Не можете да очаквате друго и от парфюмите Bentley.

Кои са Bentley Boys?

Bentley Boys са група богати британски автомобилисти, които карат спортни автомобили Bentley през 20-те години на миналия век и изграждат репутацията на марката за високи скоростни и надеждни автомобили. Винаги готови за състезание, предизвикателство или чаша шампанско, първите Bentley Boys са сплотена група от необикновени плейбой, състезатели и авантюристи, които жънат световна слава през 20-те и 30-те години. Те са вдъхновители за цяло поколение запалени фенове на Bentley със своята страст към шофирането и дълбока любов към предизвикателствата. Зад волана на автомобилите Бентли, щурите Bentley Boys обират овациите в Льо Ман с пет победи само за осем години.

Bentley Boys луксозни парфюми Bentley

Bentley Boys позиращи със своите бързи автомобили на луксозната марка Bentley

Какво прави едно Bentley толкова специално?

За да осигури усещане за висока класа и лукс, Bentley използват най-добрите материали за всички части на лимузината. Купето се изработва от комбинация на алуминий и стомана. Салона на автомобила изтръгва въздишка. Парфюмите Бентли са в унисон с този престиж, мъжко излъчване и търсене на уникалност.
Бентлитата са много ненадеждни. Но вероятно тези, които карат кола като Бентли, не я купуват заради нейната надеждност. Те я купуват заради качеството й на изработка, нейната марка и статуса, който идва с нея.

Разгледайте колекцията от мъжки, дамски и унисекс луксозни парфюми Bentley