Ароматни свещи FIG § CITRUS от CERERIA MOLLA

Производител: Cereria Molla 1899
Модел: Ароматни свещи FIG § CITRUS
Наличност: В наличност
150.00 лв.
Количество
+ -
 

Ароматни свещи FIG § CITRUS от CERERIA MOLLA

Ароматните свещи FIG § CITRUS са уникален парфюм за стая

Неустоимите ароматни свещи CERERIA MOLLA FIG § CITRUS имат сочен аромат на зелени смокинови листа с лек спомен за лимон. Не са сладникави, а дървесно - тревисти с леко цитрусов повей.
Аромата е божествен, сякаш ви пренася под самото смокиново дърво в топла лятна вечер. FIG § CITRUS е ароматна свещ с дълготраен парфюм и предразполага към отпускаща атмосфера. Отлична идея за подарък за нов дом, тя ще допадне на всеки. Та кой не обича аромат на смокини?
Ароматните свещи СМОКИНЯ § ЦИТРУС от Cereria Mollа предлагаме само в 1 размер:

  • Големи луксозни свещи XL по 600 грама, които горят над 80 часа, имат 3 фитила и притежават силата да ароматизират по-големи стаи. Те са подходящи за луксозни жилища и хотели с отворени пространства, които да се ароматизират приятно.

Всички ароматни свещи Cereria Mollа, дори и най-малките, имат дървен капак. Горят плавно и нямат черен дим! Cereria Mollа е испанска бутикова компания, която прави всичко на ръка и от най-добрите материали.
Ароматите в свещите на Cereria Mollа са направени с натурални, естествени съставки и дори хората, чувствителни към други парфюми и ароматизатори могат да ги използват.
Без химически добавки като парафин, минерални производни и оцветители, луксозните ароматни свещи Cereria Mollа съдържат само растителен восък и етерични масла. Пламъка е плавен и постоянен, а фитила остава цял до самия край, което понякога липсва при свещи от по-нисък клас.
Парфюмната свещ FIG § CITRUS има нежен и свеж аромат, който навява спомени за ваканция и нищо-правене. Отличен парфюм за дома, олфактивната пирамида на свещта FIG § CITRUS се състои от:

  • Връхни нотки: Зелени смокинови листа § Лимонва коричка
  • Средни нотки или "сърце" на аромата: Вербена, Нероли § Бял смокинов сок
  • Базови нотки: Дървесни аромати (OUD), Сандалово дърво, Кедър § Кокосово мляко.
    Това е смесица от съставки, които са най-общо свежи, зелени и имат нежен, сочен аромат, който отпуска сетивата и се харесва на всички.

Колко дълго трябва да горят ароматните свещи FIG § CITRUS?

Ароматните свещи със смокиня, лимон и дървесни нотки FIG § CITRUS се запалват за настроение или вечеря на свещи и се гасят щом аромата насити помещението. В зависимост от големината на стаята, това усещане може да настъпи след 30 минути или един час.
Ароматните свещи FIG § CITRUS имат дълготраен парфюм и са отлична идея за подарък.
Подходящи са като подарък за нов дом, за мъж, за жена и за семейство.
При възможност посетете магазина ни в центъра на София за да разгледате огромната ни колекция на живо.