Охладители § Ледарки

Каталог с охладители за вино, ледарки и шампаниери от световни марки за оригинални подаръци за мъже от магазин Gourmet House
Подарете елегантен комплект от стъклена ледарка и щипка за лед Тази ледарка от сиво ръчно стъкло ...
105.00 лв.
Универсална ледарка, която се превръща в охладител за вино Изключително измислена, тази италианск...
180.00 лв.
Луксозен охладител за вино с елегантен дизайн, сребърно покритие § дръжки Луксозен охладител, изр...
590.00 лв.
Направете луксозен подарък за мъж за юбилей и друг значим повод Ефектния охладител за вино с 2 ел...
480.00 лв.
Лека шампаниера от метал Семпъл метален охладител за бутилки с 2 дръжки и съвременен дизайн. Силу...
90.00 лв.
Охладител за вино Lalique Bacchantes - прекрсно произведение на изкуството Луксозната шампаниера ...
6500.00 лв.
Боите ли се от нестандартното? Ако не, тази метална ледарка е тъкмо за вас! Цялата повърхност е р...
240.00 лв.
Наклонена ледарка от масивен кристал Дизайнерски подарък, тази ледарка от кристал е дело на Алеса...
400.00 лв.
Когато търсите идея за подарък на мъж, погледнете тази луксозна ледарка от тежък кристал за вдъхнове...
340.00 лв.
Посребрен охладител за вино, великолепно изпълнение Модерни форми, изчистен дизайн и плътно сребъ...
600.00 лв.
Сребърна шампаниера - подарък с непреходна стойност Меркурий е прекрасен охладител за бутилка вин...
590.00 лв.
Вдъхновете се да доставите радост с тази прелестна кристална ледарка на Vista Alegre ръчна изработка...
340.00 лв.
Кокетна ледарка от ръчно стъкло с щипка за лед от инокс Това е оригинален подарък за мъж, независ...
125.00 лв.

Стилни и красиви шампаниери и охладители, каквито няма да видите на друго място

Основната цел на шампаниерите и охладителите е да охлаждат вашето вино или шампанско по време на събиране с приятели. Напълнете с лед и вода шампаниерата донякъде и след това поставете бутилката с вино в тази смес, за да запазите съдържанието й хладно.
Идеален подарък за нов дом, сватба или семейство, охладителите за вино са полезни и декоративни. Преди обаче да изберете вашият охладител, замислете се:

Колко бутилки вино и шампанско бихте искали да охладите наведнъж?

Ако не сте по големите събирания, шампаниера за една или две бутилки вино или шампанско би трябвало да е ви свърши работа. Ако сте по големите купони, помислете за по-голям съд. Такъв съд можем да внесем специално за вас, в съответствие с бюджетът ви, обадете ни се в случай на нужда.

От какъв материал трябва да е шампаниерата?

Охладителите за вино, наречени още шампаниери, се правят от различни материали. Според нас, луксозните шампаниери от посребрен метал са сред най-добрите. Изработени са най-често от мед или бронз и след това са покрити със сребърно покритие.
Поради факта, че тези купи за охлаждане на вино не са направени от масивно сребро, цената им е по-достъпна, а видът - луксозен. Посребрените шампаниери често имат ръчно ковани елементи и инкрустации, което ги прави изключително декоративни. Освен за охлаждане на вино и шампанско, те могат да играят роля на красиви вази за цветя.

Освен посребрените шампаниери, в Gourmet House има и охладители за вино от кристал. Големият ни асортимент ни позволява да предложим различни модели, както в категорията "достъпен лукс", така и в категорията истински "лукс". Красив пример е двустенната шампаниера от матов кристал Lalique. Тя също е чудесна ваза, в моментите, когато не се използва за шампаниера. Освен това не кондензира и не причинява вреди на плота, върху който сте я ползвали.

Имате ли нужда от стойка за шампаниера?

Често в ресторантите се ползва стойка за шампаниера и мнозина намират това за очарователно. Факт е, че охладителите за вино със стойка освобождават много място на масата. За жалост в дома трудно се намира място за стойка на вашия охладител за вино, но ако искате такава, обърнете се към нас. По заявка можем да внесем стойка за шампаниера, заедноо или без самата шампаниера.

Как да избегнем конденза при шампаниерите и охладителите за вино?

Освен ако не са двустенни, всички шампаниери и охладители за вино ще кондензират. Но има добро решение как да не повредите плота на масата при това изпотяване: подложете красив поднос с плоско дъно. Той ще ви върши чудесна работа не само когато избягвате конденза. В същност този съд е идеална фруктиера от арт стъкло или поднос от посребрен метал, истински разкош в дома и уникален декоративен елемент.

Великолепна идея за подарък за семейство или мъж с вкус към живота, шампаниерата е съд, който ще се използва и ще напомня за вас. Изберете най-доброто от многото модели в нашият магазин за луксозни поодаръци.

Наистина се гордеем с колекцията си от охладители за вино, шампаниери и ледарки от реномирани марки като Vista Alegre, Degrenne Paris и Nachtmann. Материалите са класически: кристал и благородна стомана и посребрени модели. Не забравяйте малката тайна: охладителите и шампаниерите могат да се ползват и като красиви вази.

Класически или нестандартни

Имаме и двете. Идея за оригинален подарък за ловджия е шампаниера с глави на елен. Освен това, към нея можем да предложим посребрена метална фруктиера и луксозен тирбушон с дръжка от рог на елен.
От нестандартните предложения, едно наистина необичайно, но много полезно и хитроумно изобретение е охлаждащия стик. Постоянно го държите във фризера и когато ви потрябва, просто го пъхате в бутилката. Охлажда за минути, без да разрежда напитката.

Системи за бързо охлаждане, направо сервирайте!