Полиращи кърпи

Кърпа за полиране на чаши на известната марка Ридел от бял микрофибър с бранд Riedel в края
Riedel микрофибърна полираща кърпа Специалната полирашата кърпа на Riedel от микрофибър е перфект...
30.00 лв.

Перфектна кърпа за полиране на чаши и всякакъв кристал

Лесно полиране на чаши и кристални декантери с фантастичните Riedel микрофибърни кърпи.

Те са специално тествани за максимална ефективност, не пускат власинки и са достатъчно големи за да полирате вашия декантер, чаши или кристална гарафа. Специална разработка, те полират като никои други. Облекчение за професионалисти и винолюбители. С елегантно лого Riedel и инструкция как се полират чаши на гърба на опаковката, тази кърпа за полиране ще направи живота ви лесен. Погледнете простата и особено полезна информация в картинки върху опаковката, която рязко ще намали чупливостта на чашите ви.

Полезни съвети при полиране на чаши

Най-често срещаната грешка е, да държите чашата за столчето и да я усуквате, докато полирате така нареченото "лале". Дори да не счупите чашата веднага, в крачето й се нагнетява напрежение и след време може да се счупи съвсем сама, както си стои недокосвана на рафта. Полирайте само лалето, без долната част, а нея полирайте след това.

Не полирайте чашите докато са съвсем мокри или напълно сухи. И в двата случая не сте ефективни. Най-добри резутати ще получите, ако чашата е само с нямолко капки вода.

Имайте предвид, че ако чашата е прекалено мокра, най-лесно ще се счупи, защото водата пречи гладко да се върти в кърпата.

Не напъхвайте ръката си в чашата и не стискайте! Вместо това, просто въртете почти без притискане и ще имате перфектни резултати.

Нашите 10 СЪВЕТА КАК ДА МИЕМ ЧАШИ, ДЕКАНТЕРИ § ПРИБОРИ ще ви помогнат да избегнете грешки, които сте допускали и ще отговорят на въпроси, които сте сиу задавали.