Carl Mertens

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Прибори за сервиране на салата Carl Mertens Ginkgo Salad Server Set

Прибори за сервиране на салата Carl Mertens Ginkgo Salad Server Set

Комплект прибори за салата Carl Mertens с награди за дизайн Carl Mertens е немски бранд с множест...
139.00 лв.
с ДДС: 139.00 лв.

Carl Mertens - номер 1 в Солинген за дизайнерски прибори и първокласни аксесоари за дома от неръждаема стомана.

“The essence, the soul of a product is always its use.”„Същността, душата на един продукт винаги е в използването му.“ Това определя прагматичната философия, която е в основата на дизайна на приборите и аксесоарите за маса на немската компания Carl Mertens . Примерите включват наградените прибори за хранене „Palio“ или изключителните чаши „Balance“, които са „склонни“ да променят позицията си в зависимост от това колко са пълни. Очевидно е, че дизайнерите на Карл Мертенс знаят точно какво трябва да направи, за да се създаде продукт с „Уау“ ефект, като например приборите за сервиране на салата „Гинко“. Тези фино матирани с четки прибори от неръждаема стомана са толкова пропорционални, че не се плъзгат надолу в купата за салата - за разлика от много от техните по-малко практичниконкуренти.

За да гарантира, че изделията ще имат не само зашеметяващ външен вид, но и ще изпълняват перфектно задачата си, Carl Mertens кани шеф готвачи и сомелиери да допринесат за новите дизайнерски проекти.

Carls Mertens: Функционален дизайн за прибори и аксесоари

В азиатския раздел на колекцията от експерта по неръждаема стомана от Солинген в Германия, дизайнерът Карстен Голник се придържа към максимата: „Less is more“. Красивите дизайнерски прибори и аксесоари за дома от Carl Mertens показват неръждаемата стомана в най-добрия й вид: понякога матова, понякога лъскава и блестяща. Винаги перфектно завършени и готови за работа, изделията на бранда непременно са и в най-верния размер. Карл Мертенс съчетава ергономията с естетически привлекателната култура за подредба масата, както може да се види в техните съдове и прибори за сервиране.

100 години Carl Mertens 1919–2019

Основана през 1919 г., компанията и до сега произвежда неустоими продукти за съвременна култура за подредба на масата, страхотни ножове и бар аксесоари. Съчетаването на майсторска ръчна изработка и безкомпромисно качество, заедно с иновативен дизайн ,донесоха многобройни награди от престижни форуми, сред които цели 7 отличия от iF DESIGN AWARD.