Дамски парфюм Lalique Living

Производител: Lalique
Модел: Y12200
Наличност: В наличност
245.00 лв.
*

Дамски парфюм Lalique Living

Lalique Living е творение на парфюмера Richard Ibañez. 

Ароматът се отваря с кристални нотки на бергамот, пикантен черен пипер и топлината на индийското орехче. В сърцето на парфюма е ириса, най-благородната съставка в палитрата на това ухание. Базовите нотки, включващи опушеното на ветивера, мекотата на сандаловото дърво и приятната топлина на кашмира, превръщат този аромат в сложна симфония. 

За да събудят усещането за истински Lalique, марката и парфюмера Ибанез са избрали да се съсредоточат върху 
най-богатата и най-божествена съставка на парфюмерията - orris butter (ирис). Резултатът е разкошен, мек и топъл аромат,
който чрез копринен финес предизвиква красотата с всяка фибра на своето пропито с ирис същество.

Като всички творения Lalique, и Living гледа към миналото за своите вдъхновения. Ароматът търси положителни знамения от полета на лястовицата, емблемата на къщата Лалик, а бутилката е вдъхновена от "Carnette Fleur" - флакон, създаден от основателя René Lalique през 1911 г. Рекламната кампания се фокусира върху арт деко прозорец, откъдето се отваря леко мистична гледка към покривите на града и лястовиците в полет към простора. Това определено е вдъхновяващо и човек изпитва възхищение от любовта и уважението на марката към наследството й.

Всички изделия на Lalique в Gourmet House са оригинални, както и материалите за подаръчни опаковки. Купете он-лайн или от магазина ни за луксозни подаръци в центъра на София, на ул. Цар Шишман 37.

  • Lalique Living 100 мл.

• Дамски парфюм Lalique Living;
• В луксозна фирмена опаковка;
• 100 мл;

• Made in France