Lalique Living оригинален дамски парфюм

Производител: Lalique
Модел: Y12200
Наличност: Очаква се доставка
245 лв.
*

Дамски парфюм Lalique Living с бергамот ветивер и сандалово дърво

Lalique Living е творение на парфюмера Richard Ibañez.

Ароматът на този луксозен дамски парфюм се отваря с нежните нотки на бергамот, пикантен черен пипер и топлината на индийското орехче. В сърцето на парфюма е ириса, най-благородната съставка в палитрата на това ухание. Базовите нотки, включващи опушеното на ветивера, мекотата на сандаловото дърво и приятната топлина на кашмира, превръщат този аромат в сложна симфония;

За да събудят усещането за истински Lalique, марката и парфюмера Ибанез са избрали да се съсредоточат върху най-богатата и най-божествена съставка на парфюмерията - orris butter (ирис). Резултатът е разкошен, мек и топъл аромат, който чрез копринен финес разкрива женственост и красота с всяка фибра на своето пропито с ирис същество.

Като всички творения на Lalique и Living черпи от богатото си наследство в търсене на вдъхновение. Лястовицата, емблемата на къщата Лалик, е символ на положителните знамения. Бутилката е вдъхновена от "Carnette Fleur" - флакон, създаден от основателя René Lalique през 1911 г. Рекламната кампания се фокусира върху красив прозорец в стил арт деко, откъдето се открива истински мистична гледка към покривите на града и лястовици в полет към безбрежния простор.

Златният пръстен около гърлото на кристалния флакон е гравиран с името на парфюма, а елегантната опаковъчна кутия изобразява златни лястовици в полет върху бял фон.

Всички изделия на Lalique в Gourmet House са оригинални, както и материалите за подаръчни опаковки. Купете онлайн или от магазина ни за луксозни подаръци в центъра на София, на ул. Цар Шишман 37.

  • Оригинален френски парфюм;
  • Lalique Living 100 мл.

• Дамски парфюм Lalique Living;
• В луксозна фирмена опаковка;
• 100 мл;

• Made in France