Dekopa

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Един за друг ФИГУРКА за Сватбена Торта 18 см Един за друг ФИГУРКА за Сватбена Торта 18 см

Един за друг ФИГУРКА за Сватбена Торта 18 см

Един за друг е сватбена фигурка от висока класа! Младоженците в тази прелестна фигурка за сватбен...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
За мен си всичко Фигурка за Сватбена Торта 20 см За мен си всичко Фигурка за Сватбена Торта 20 см

За мен си всичко Фигурка за Сватбена Торта 20 см

За мен си всичко е сватбена фигурка за нежно влюбени Съвършенно елегантна, тази фигурка за сватбе...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
За теб ще съм опора Сватбена фигурка за торта За теб ще съм опора Сватбена фигурка за торта

За теб ще съм опора Сватбена фигурка за торта

Украса за торта На ръце ще те нося и за теб ще съм опора Красива сватбена фигурка за перфектния ф...
28.00 лв.
с ДДС: 28.00 лв.
Закачливи младоженци забавна фигурка за торта Закачливи младоженци забавна фигурка за торта

Закачливи младоженци забавна фигурка за торта

Не толкова сериозно! Тази забавна фигурка за сватбена торта е за младоженци с чувство за хумор. Б...
28.00 лв.
с ДДС: 28.00 лв.
Сватбена Фигурка Аз съм твоя, ти си мой 16 см Сватбена Фигурка Аз съм твоя, ти си мой 16 см

Сватбена Фигурка Аз съм твоя, ти си мой 16 см

Фигурка за сватбена торта Аз съм твоя, ти си мой Част от новата колекция сватбени фигурки за торт...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
Сватбена Фигурка за торта Притисни ме силно Сватбена Фигурка за торта Притисни ме силно

Сватбена Фигурка за торта Притисни ме силно

Голяма фигурка за сватбена торта Притисни ме силно Тази прекрасна сватбена фигурка е подходяща за...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
Сватбена ФИГУРКА Точно теб избирам 16 см

Сватбена ФИГУРКА Точно теб избирам 16 см

Фигурка за сватбена торта с целуващи се младоженци Точно теб избирам Едновременно елегантна и уми...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
Сватбена фигурка ФУТБОЛИСТ 18 см Сватбена фигурка ФУТБОЛИСТ 18 см

Сватбена фигурка ФУТБОЛИСТ 18 см

Игрите няма да свършат Фигурка с младоженец футболист Тази забавна сватбена фигурка за торта е по...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
Селфи ФИГУРКА за Сватбена Торта

Селфи ФИГУРКА за Сватбена Торта

Забавна фигурка за сватбена торта Селфи Младоженците, позиращи в тази украса за торта знаят, че с...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
Танц с халки Забавна СВАТБЕНА ФИГУРКА 20 см

Танц с халки Забавна СВАТБЕНА ФИГУРКА 20 см

Украса за торта: Нестандартна фигурка Танц с халки Забавна сватбена фигурка за торта с височина 2...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
Фигурка за Сватбена Торта Предай се доброволно Фигурка за Сватбена Торта Предай се доброволно

Фигурка за Сватбена Торта Предай се доброволно

Забавна сватбена фигурка Предай се доброволно Великолепна украса за торта, забавната фигурка Пред...
60.00 лв.
с ДДС: 60.00 лв.
Щастливи заедно фигурка за торта Щастливи заедно фигурка за торта

Щастливи заедно фигурка за торта

Бъдете щастливи! Бъдете различни! Ето още един романтичен избор: раздвижен връх за сватбена торта...
28.00 лв.
с ДДС: 28.00 лв.

Фигурки за сватбена торта - какво трябва да знаете?

Фигурките за сватбена торта, понякога наричани "Топер" за сватбена торта са основен артикул, който започва да става много популярен от около 1950. През последните години тази украса за тортата се наложи и стана доста по-уникална и модерна, по вкуса на днешните двойки.
Фигурките, топери за торти, са много повече от предполагаемата статуя на булка и младоженец върху тортата. В днешно време модерните фигурки за торта често са забавни или отразяващи уникалните ви личности или вашето хоби, като моторите, например.Сега има всякакви опции, от лазерно изрязани MRS § MR до мини статуетки с булка и младоженец.
Може и да не ви е хрумвало, но топерите за торта могат да бъдат използвани повторно след сватбата. Освен за украса на тортата по време на тържеството, двойките ги запазват за спомен от този емоционален ден, или решават да ги подарят на приятели, за да ги насърчат да бъдат следващите, които ще направят крачката. Фигурките могат да бъдат и запазени, но временно дадени като „нещо назаем“ на близки приятели.
Фигурките за сватбена торта са предназначени да разказват истории за двойката. Не забравяйте, че външният вид на тортата и церемониалното й разрязване ще я превърнат в център на внимание; Това ще бъде своеобразна кулминация и завършек на сватбеното тържество.
Булката и младоженецът искат да изненадат гостите си на големия ден. Ето защо те често избират ефектна украса за торта, която оставя близки и приятели с отворени уста.

Как да изберем топер за сватбена торта?

Има няколко неща, за които сладкарите единодушно се съгласяват: че топерът за торта не трябва да бъде закъсняла мисъл и че трябва да съобразите големината на фигурката с тази на тортата. Защото, точно като при самата торта, размерът има значение. Важно е да изберете топер, който допълва размера на горния етаж на тортата, за да сте сигурни, че пасва и няма да изглежда мъничък или огромен в сравнение с диаметъра й. Един допълнителен съвет: ако ползвате услугите на майстор сладкар, дайте му вашата фигурка за сватбена торта навреме, за да се предвиди специално място за нея.

Кой поставя топера върху сватбената торта?

В идеалния случай, избраната от вас пекарна трябва да я постави, когато достави тортата на мястото, така че не забравяйте да я оставите на видимо място за тях или я дайте на вашия сватбен агент, за да се уверите, че ще попадне в правилните ръце. Животът обаче е непредвидим и ако фигурката за торта е решение в последния момент и в крайна сметка трябва да я поставите сами, направете го много внимателно. Съветваме ви в случай като този да изберете лазено гравиран надпис MR § MRS - закрепват се най-лесно, макар че ако сте внимателни ще се справите и с всяка друга фигурка.

Какво отличава фигурките за тората Декора?

Уникална украса за торта, топерите Декора са така разнообразни, че покриват както най-различни теми на сватбено тържество, така и личните предпочитания на булката и младоженеца.
Ние в Gourmet House не вярваме в "един размер за всички" при фигурките за сватбени торти и затова предлагаме Декора. Всички са много красиви! Ще откриете булка и младоженец, каращи мотоциклет, двойка, в която младоженеца е футболист и двойка, заминаваща за меден месец с огромен куфар, вероятно пълен с дрехи на булката. Това очевидно не са топерите за сватбена торта на вашите баба и дядо!
Някои от по-уникалните сватбени топери за торта, които предлагаме, са сладка целуваща се двойка "Точно теб избирам", статуетка на двойка на велосипед тандем и булка и младоженец на плажа, подходяща за сватба на морето.
Традициите и романтиката изобилстват с нежно прегърнати двойки, като "Аз съм твоя, ти си мой", младоженци в традиционен черен смокинг и елегантно облечена булка, като "Сватбена снимка" и фигурка за сватбена торта с каляска "Бъди моя принцеса".
В Декора има и хумористични топери за сватбена торта, които ще накарат гостите ви да се смеят на глас. Има булка, която здраво е хванала младоженеца за вратовръзката, а той е вдигнал ръце с усмивка. Има и булка, която се е покачила на куфара си, за да успее да целуне любимия си. Има и булка, която прибира пияния младоженец, влачейки го вероятно към стаята. Всички те са изработени от материала полирезин.
В колекцията ще откриете и стилизирани, лазерно изрязани топери за торта с надпис "Mr § MRS" както и силует на младоженец, носещ своята булка на ръце, наведен да я целуне в следващия миг.
Именно това отличава Декора от останалите - огромното разнообразие от стилове, размери, теми и материали от които красивите фигурки за украса на торта са създадени.
Топерите за торта Декора са идеални не само за сватби, но и за годишнини, ергенски, момински и годежни партита.

Какво е торта за годеж и трябва ли да има торта на годежно парти?

Освен, че е забавно, годежното парти е и нещо като мини тренировка за сватбата. Така че, съвсем естествено, тортите за годежно парти са нещо обичайно. Една торта за годеж трябва да е по-семпла от сватбената, макар че може да е малка, но на 2-3 етажа, ако поканите повече гости.
Имайте предвид, че торта за годеж може да поръча и самата бъдеща булка, но когато говорим за моминско парти, често нейните приятелки я поръчват като забавна изненада. Излишно е да казваме, че като украса за торта за годеж, най-популярни са забавните фигурки. Колкото по-смешни, толкова по-добре! Ако организирате годежно парти с по-старомодни роднини, заложете на закачлива, но по-стандартна фигурка.
Всяка торта може да играе роля на "торта за годеж", украсена с топер отгоре. В годежната торта търсим 2 неща: асоциация със сватбения ден и повод за повече закачки на партито. Както е казал Мечо пух: Колкото повече, толкова повече! Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.
И докато сме на темата, един страничен въпрос, но не съвсем:

Хората дават ли подаръци на годежа?

В днешно време е обичайно гостите да носят подарък на годежно парти, но обикновено това е нещо малко и сантиментално. Не се чувствайте длъжни да дадете специален или скъп артикул. Ако желаете да подарите нещо, можете да изберете две чаши за кафе Ромео и Жулиета или просто чаши със сърца или котенца. Парфюмна свещ с пожелание за романтични вечери е друга прекрасна идея. Ако искате подарък, който подчертава празничния аспект на годежа, изберете две или четири чаши за шампанско. Или занесете бутилка шампанско или просеко. Пари в брой са най-лесният избор, но от него не остават спомени. А сега да се върнем на сватбеното тържество с нещо любопитно:

Защо булката и младоженецът режат торта заедно?

Разрязването на сватбената торта от двойката символизира първата задача в общия им живот. Това е момент в който всички са вперили очи в младоженците. Красивите нож и шпатула за торта остават на всички снимки. След време, когато младоженците се превърнат в родители, служат за разрязване и поднасяне на детските торти. И още нещо от ритуала и символиката: след като разрежат тортата, булката и младоженецът могат да се нахранят взаимно с първото парче, което символизира техния съюз и обещанието да се грижат един за друг завинаги.

Днес, с помощта на Gourmet House и Декора можете да превърнете вашите тържества в незабравимо събитие. Ние ви помагаме да създадете специални моменти, дори да живеете в малко населено място и да не разполагате с опитен майстор сладкар.
Фигурките за сватбена торта са идеална украса за годежно парти, сватба, годишнина, моминско и ергенско парти. Изберете забавни младоженци или класическа двойка по ваш вкус, за да може тортата да се откроява или да добавите нотка хумор към церемонията.