Дифузери и ароматни свещи

Ароматни свещи и дизузери за стая от ултра лукс брандове за скъпи подаръци онлайн от магазин за луксозни подаръци ул Шишман
Ароматните свещи BULGARIAN ROSE § OUD са уникален парфюм за стая Разкошните ароматни свещи C...
29.00 лв.
Ароматните свещи Velvet Wood са уникален парфюм за стая Великолепните ароматни свещи CERERIA MOLL...
29.00 лв.
Ароматните свещи FIG § CITRUS са уникален парфюм за стая Неустоимите ароматни свещи CERERIA ...
150.00 лв.
Ароматните свещи GRAPEFRUIT § BAY са уникален парфюм за стая Страхотните ароматни свещи CERE...
29.00 лв.
Ароматните свещи MEDITERRANEAN BLUE са уникален парфюм за стая Уханията на испанските ароматни св...
29.00 лв.
Ароматни свещи SANTAL § TONKA парфюм за стая със сандалово дърво и мускус Луксозното ухание ...
29.00 лв.
Ароматните свещи VERBENA DI SICILIA са свеж парфюм за стая с дъх на лимон Свежите ароматни свещи ...
29.00 лв.
Защо харесваме уникалния аромат на дифузера с пръчици BLACK ONYX Парфюмите за стая идват в различ...
350.00 лв.
Защо да изберем дифузера Secret Amber за своя парфюм за стая? Неустоимият дифузер с пръчици и лук...
350.00 лв.
Луксозен ароматен дифузер Lalique Figuier Вдъхновен от прелестния бряг на Амалфи, Италия, този ...
180.00 лв.
Ароматен дифузер Lalique Gingembre Lalique Diffuser Gingembre е луксозен подарък за сетивата ви...
180.00 лв.
Направете марков подарък ароматна свещ с нежно ухание на момина сълза и жасмин Великолепната парф...
340.00 лв.
АРОМАТНА СВЕЩ С УХАНИЕ НА МОМИНА СЪЛЗА И ЖАСМИН ЗА МАРКОВ ПОДАРЪК Красивата парфюмна свещ Vista A...
620.00 лв.
Wedgwood Cuckoo - вдъхновяващ аромат на Фрезия и Маргаритки Аромата на луксозната свещ Cuckoo е м...
150.00 лв.
Дифузер Fleurs de Seville на Christian Lacroix Луксозен аромат, който изпълва всяка стая с дъх ...
170.00 лв.
Дифузер Christian Lacroix Jardin Andalou Дифузер Jardin Andalou, или " Градините на Андалу...
170.00 лв.
Дифузер Christian Lacroix Nuit Gitane "Nuit Gitane" или "Цигански" нощи е л...
170.00 лв.
Карл Лагерфелд луксозна ароматна свещ ESSENCE RARE Oмайващ, богат, пикантно-дървесен парфюм, с ир...
120.00 лв.
Луксозна свещ Карл Лагерфелд с аромат на смокиня и черен пипер Това е неустоима, авторска комбина...
120.00 лв.
Karl Lagerfeld луксозна ароматна свещ с изкусителни дървесни нотки Мигновено завладяващ аромат на...
120.00 лв.
Луксозна свещ Lalique от серията Voyage de Parfumeur. Цялата гама парфюмни свещи е със съдържание...
150.00 лв.

Оригинални маркови парфюми за дома и ароматни свещи на луксозни брандове

Дифузерите с пръчици и ароматните свещи са великолепни парфюми за стая. Те работят по различен начин и ние ще обясним разликите.
Ароматните свещи не само правят атмосферата в дома топла и уютна, но и са чудесен декоративен акцент. Интензивният аромат на свещите се усеща в цялата стая и винаги има нещо успокояващо в трептящата светлина на свещта. Ароматните свещи са и прекрасна идея за подарък. Колекцията ни включва парфюмни свещи от много ексклузивни марки като Lalique, Wedgwood, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld или Welton London.

В колекцията на магазин за подаръци TheGHouse имаме луксозни свещи, които са прекрасен парфюм за дома, подходящи за големи пространства, както и дифузери с пръчици - ефектен парфюм за стая с малки размери § баня. Освен чудесна идея за подарък за нов дом, те са великолепен личен подарък, както за феновете на Лалик, така и за почитателите на нишови парфюми.

Лалик предлага най-голямата гама от ароматни свещи с уникални, прелъстителни аромати. Сред дифузерите с пръчици, особено популярни са “Vanille” и “Vetiver”. Луксозните ароматни свещи от Lalique имат много дълготрайни аромати. Това се дължи на високия процент истински парфюм в тях - съпоставим с парфюмите, които използваме за себе си.

Независимо дали искате да ги запалите заради аромата им, да създадете атмосфера или просто да им се любувате, без да ги горите, ароматните свещи внасят характер в интериора и страхотно настроение.

Ароматните свещи на Lalique са малки луксозни предмети. Любопитен факт е, че восъкът за великолепните луксозни свещи Lalique идва от титулования производител на свещи Cire Trudon. Френската компания е основана през 1643 г. и е била придворен доставчик на френските крале. За производството на ароматизирания восък се използват само естествени продукти. Това гарантира дълготрайно разпространение на парфюма в помещението, ароматизирано със свещи Lalique.

Ароматните свещи на Wedgwood изглеждат много впечатляващи с луксозните си порцеланови чашки и кант от истинско злато 22к. Дори след като свещта изгори напълно, чашката от костен порцелан запазва своята стойност: висококачественото съдче може да се използва отново и отново. Всички ароматизирани свещи Wedgwood се предлагат в красиви подаръчни кутии.

Дифузерите с пръчици на Lalique, Christian Lacroix и Welton London са изискан начин да обгърнете дома си с изтънчен аромат. Всяка пръчица съдържа около 20 „канала“, които са разположени по цялата дължина. Точно като „мини-сламки“, тези канали „поглъщат“ аромата от флакона и след това бавно го разсейват във въздуха чрез естествено изпаряване, изпълвайки дома ви с ухание.

Колко често човек трябва да обръща пръчиците?

Това до голяма степен се определя от личните предпочитания. Може да обръщате пръчиците веднъж на няколко дни или по няколко пъти всеки ден, в зависимост от големината на пространството. Колкото по-често пръчиците се обръщат, толкова повече ароматът ще се изпарява. Важно е дифузера да се държи далеч от прозорци и въздушни течения, защото те могат да ускорят изпарението. Те се предлагат в красиви флакони, в комплект с дървени порьозни пръчици. Принципът на ароматните дифузери е, че парфюма се изкачва бавно нагоре по дървените пръчици, натопени във флаконите, излъчвайки възхитителен парфюмен букет директно в помещението. Сложни, но фини, ароматите на Welton London са разработени от интериорния дизайнер Джон-Пол Уелтън. Особено популярни са “Nirvana”, “Himalaya” и “Black Onyx”.

Дифузерите с пръчици на бутиковата парфюмерийна къща Villa Buti са наслада за всички сетива! Флаконите от черно стъкло с кристали са едновременно стилни и шикозни. Ароматите са завладяващи! Те са онзи изключителен парфюм за стая, който ще ви отпусне след дългия ден и ще погали нежно душата ви. Колекцията от невероятни ухания предлага сложни и мистериозни ароматни пътешествия, които очакват да ви очароват.

Подходящ подарък за нов дом, офис или кабинет, дифузерите с пръчици и ароматните свещи са и оригинален личен подарък, както за мъж, така и за жена. Поводи като Рожден ден, Имен ден и Коледа са именно моментите в които да зарадваме с луксозен, дълготраен аромат. С изключителните си качества и елегантни опаковки, дифузерите и парфюмните свещи са предпочитан подарък за човек, който си има всичко.

Посетете и страниците на нашите марки Lalique, Wedgwood, Karl Lagerfeld,Christian Lacroix и Welton London.