Дизайнерски килими

Луксозни килими от вълна за артистични идеи за интериор и интериорен дизайн на хол в арт магазин Гурме Хаус в София, Шишман
Купете авторски килим, какъвто ще имате само вие. Килимите на тази снимка са 3 - всички с еднакъв...
500.00 лв.
Дизайнерски килим от известен художник имат малцина! Изтъкан от истинска вълна, с голяма гъстота,...
500.00 лв.

Артистични идеи за интериор с уникалните килими на Ясен Панов

Килим - картина на художника Ясен Панов от естествен материал: чиста вълна и плътност цели 1 000 000 възела на м². Когато търсите артистични идеи за интериор, разгледайте нашите уникални предложения.

Разбира се, в магазин Gourmet House на ул. Цар Шишман няма да видите тези килими. След уговорка с Автора обаче, ще може лично да се се срещнете и усетите материята и плътността на истинската вълна с един милион възела на квадратен метър.

Освен дизайнерските килими, с Ясен Панов можете да обсъдите и други артистични решения: дизайнерски лампи, малка мебел, цветови решения за вашия интериор. За да добиете представа за стила на Автора, разгледайте неговите декоративни възглавници, дизайнерски полилеи и страхотните му дизайнерски лампи - настолни и за специален акцент в хола. Кокетни модели настолни лампи от чаши почти винаги имаме в наличност и всеки модел е уникален, изработен в един единствен екземпляр.

Поръчайте своя уникален килим при нас!