Подложки за маса

Изобилие подложки за хранене и подложки за маса, както и луксозни подложки за хранене от плат в Гурме Хаус София ул Шишман
За стилната маса ленени подложки в бежово Създайте вашата перфектна маса с красивите подложки за ...
190.00 лв.
Ленени подложки за маса 6 броя комбинация от бежово, светло § тъмно сиво Създайте перфектна ...
190.00 лв.
Красиви & луксозни подложки за маса 6 броя в червено Astra от 100% лен Подложки за маса, коит...
190.00 лв.
Ленени подложки за маса Астра в комплект от 6 броя, светло син цвят Красиви, супер елегантни, изр...
190.00 лв.
Комплект ленени подложки за маса 6 броя, светло сиви Декорирайте дома и масата с красивите подлож...
190.00 лв.
Ленени подложки за маса в бежов цвят, комплект от 6 броя Ленът е благородна материя. Технологиите...
190.00 лв.
Ленени подложки за маса 6 броя от луксозен португалски лен Моника Аранжирайте с луксозни подложки...
190.00 лв.
Красив комплект Ренесанс подложки за маса с изумителна изработка Създайте вашата перфектна маса с...
190.00 лв.
Великолепен комплект от чист лен бежови подложки за маса Onda Създайте вашата перфектна маса с кр...
190.00 лв.
Луксозни ленени подложки за маса 6 броя в бял цвят Астра Gourmet House има страхотна селекция клá...
190.00 лв.

Луксозни подложки за маса от 100% лен в прекрасни цветове

Тук ще намерите ленени подложки за маса с истински аристократичен вид. От избора на цвят и материя до прецизната изработка. Майсторски изпипани, те са двулицеви, а елегатния ажур минва над целия подгъв. Качествените подложки за хранене добавят елегантност на трапезарията. Престижният португалски лен е луксозен и фин, а цветовете – прекрасни. Изберете хармонично съчетание в тон с интериора си, или напротив – цветен акцент, привличащ вниманието. За Коледа и Великден са подходящи материи в червен или златист цвят. Белите, сиви, светло сини и кремави подложки са идеални по всяко време на година.

С какво луксозните подложки за маса от Gourmet House са специални?

С подходящ размер от 53 х 35 см, нашите подложки са изключително удобни. Стандартната порцеланова чиния за основно хранене е 27 см и рзмера на подложките за маса е предвиден да осигури място и за необходимите прибори и чаши. Ексклузивни, част от материите са изтъкани специално за целта. Това прави орнаментите да са подредени като при килим: с център и декоративна рамка по края. Отличителният белег на жакардовите ленени материи в колекцията на Gourmet House е техният изискан втъкан дизайн, който блести като коприна, за да създаде интересна игра на светлината върху вашата покривка, подложки за маса или салфетки. Подгъва на нашите покривки, салфетки, тишлайфери за маса и подложки е различен от другите. Широк, разкошен, той няма лице и гръб, като придава особена елегантност и завършеност на изделието. Красивите цветове също могат да ви помогнат да подчертаете материала или темата на масата. Модерени, без излишни допълнения и натруфен стил, ленените подложки за хранене са отличен избор за изискания интериор.

Как да поддържаме ленените подложки?

Поддържат се лесно. Материята не се свива и деформира, като издържа и до 60˚ С, макар, че 40˚ са напълно достатъчни. Цветовете са усойчиви, заради висококачественото багрене. Гладят се лесно, с парна ютия, особено ако не са пресъхнали. Не използвайте белина, а специализирани препарати за почистване на петна от мазнина или червено вино. Нашия опит показва, че българския препарат Spot Cleaner е изключително ефикасен при петната от червено вино.