Поставки за ножове и имена

Каталог аксесоари за дома, поставки за ножове и луксозна стойка за име за красиво подредена маса магазин за подаръци вип бг
Поставките за ножове и прибори са черешката на тортата при подреждане на красива маса за гости По...
98.00 лв.
Изберете елегантен комплект поставки за прибори ЛЕБЕД от колекция сребърни подаръци Красивите пос...
98.00 лв.
Комплект посребрени поставки за ножове Horse 6 броя Комплект поставки за прибори и ножове 6 конче...
98.00 лв.
Красиво подредена на маса за гости с поставки за ножове Този елегантен комплект 6 посребрени пост...
98.00 лв.
Подредете красива маса за гости и запазете покривката от петна Поставка за ножове е необходимост ...
98.00 лв.
Нестандартни подаръци за подреждане на маса за гости Комплект 8 поставки за прибори, които ще нап...
80.00 лв.
Гостите ще намерят лесно определеното за тях място на масата с тези шикозни поставки за име Този ...
230.00 лв.

Най-очароватлните поставки за ножове и имена за красиво подредена маса

Ако се замислите, поставките за имена изпълняват две основни роли при всяко събитие: Те са красиви и декоративни елементи, които допълват или дори създават дизайна на вашата маса, но също така са практични инструменти, които помагат на гостите да намерят местата си без усилия. При по-голямо събитие, без добре обмислена и подредена указателна табелка за място, вашето семейство и приятели са оставени да се скитат безцелно, търсейки къде да седнат на празненство по повод годишнина или сватба, например. Нещо повече, определени двойки или членове на семейството може да се окажат в противоположните краища на масата, както и хора, които няма да изкарат добре заедно, да се озоват опасно близо едни до други. Поставките с места помагат на всеки да избегне онази неудобна игра на отгатване къде да седне, което определено прави вечерята по-приятна. При по-интимна вечеря с наколко приятели, поставките за име са знак, че сте ги чакали и всички се чувстват поласкани. В тези случаи можете да си позволите по-луксозни поставки, като посребрените модели, които имаме.

За какво се използват поставките за нож?

Поставка за нож е незаменима, ако имате хубава покривка на масата. Тя позволява на употребявания нож да бъде оставен, без да докосва масата и така предпазва вашата покривка от петна. Освен функцията, те са и много красиви и обикновено посребрени, което е внася празничност и елегантност към вашата подредба на маса, без непременно да празнувате нещо.

Къде се поставя поставката за нож?

При подредбата на прибори, ножовете се поставят отдясно на чинията, с острия ръб, обърнат към нея. Супените лъжици отиват вдясно от ножовете. Десертните вилици и лъжици трябва да се поставят над чинията, като върхът на вилицата е насочен вдясно, а лъжицата вляво, така, че да можете веднага да ги ползвате, без да ги обръщате. Десертната лъжица се държи с дясната ръка, а десертната виличка – с лявата.