Рамки за снимки

Красиви рамки за снимки размери 9 x 13 и сребърни рамки за луксозни подаръци за сватби и годишнини от Vera Wang и Wedgwood
Сребрена рамка за снимки Vera Wang - марков подарък за специален повод Вера Уанг сребърна рамка з...
220.00 лв.
Красива рамка за снимка Vera Wang Love Pearl 13 х 18 Тази луксозна рамка за снимка 13 х 18 Vera W...
265.00 лв.
ЛУКСОЗНА РАМКА ЗА СНИМКИ 10Х15 ВЕРА УАНГ LOVE KNOTS Превърнете спомените в съкровища с помощта на...
220.00 лв.
Прекрасни рамки за снимки Vera Wang за най-милите спомени Красивата рамка за снимка Вера Уанг Lov...
265.00 лв.
Детска рамка за снимки TEDDY BEAR с латерна и сребърно покритие Много умилителна, тази рамка за ...
120.00 лв.
Посребрен албум за бебе с рамка за снимка и сребърна корона Оригинална идея за подарък за новород...
135.00 лв.
Шикозна сребърна рамка за снимки § мили спомени Тази прекрасна рамка за снимки с формат 13 х...
90.00 лв.
Детска сребърна рамка за снимки с корона и кристал SWAROVSKI в центъра Изберете красиви детски ра...
90.00 лв.
Посребрена рамка за снимки за бебе и дете на 1 годинка Изберете детска сребърна рамка за снимки 1...
80.00 лв.
With Love Pearl сребърна рамка за снимки на Vera Wang Разкошен символичен подарък, тази рамка за...
330.00 лв.
Дайте на спомените си рамката, която заслужават Зашеметяващо красивите рамки за снимки, подходящи...
330.00 лв.
Сребърни подаръци с Рамка за снимка Вера Уанг With Love Уникален подарък, луксозната рамка за сни...
320.00 лв.
Красиви рамки за снимка за специални подаръци Марковата луксозна рамка за снимки с кристали Swaro...
180.00 лв.

Момент в светлината на прожекторите

Луксозните рамки за снимки в Gourmet House са истинско бижу във всеки един смисъл и добавят декоративни акценти във вашия дом. Оригиналните декоративни елементи и изключителните материали на красивите рамки за снимки в нашата колекция са много привлекателни. Vera Wang, например, работи с луксозни материали като сребро и кадифе, а Олег Касини - с кристали Сваровски.

Именно искрящите кристали Сваровски красят и неговите неустоими чаши за шампанско, идеални за сватбени чаши, свещниците, приборите за сервиране на торта и рамките за за снимки на Дизайнера. Дори гърбовете на рамките за снимки в Гурме Хаус разкриват истинска любов към детайла, например, малките декоративни посребрени пластини, гравирани с името на Вера Уанг, които действат като закопчалка. Задните части на рамките за снимки в колекцията на TGH обикновено са изработени от тъмно кадифе.

Всички рамки за снимки от Гурме Хаус са във висококачествена подаръчна кутия и могат да се използват за портретни или пейзажни снимки, освен, че са прекрасен подарък за сватба или юбилей.

Луксозните рамки за снимка: красив подарък за сватба § нов дом

Перфектно пасвайки в интериора, рамките от посребрен инокс и изящни ажурни или релефни детайли, подчертават елегантността и добавят уют в дома. Луксозните рамки за снимки от първокласни производители като Faberge и Wedgwood или световни дизайнери, като Вера Уанг и Олег Касини са популярни заради великолепното изпълнение и оригиналните декоративни елементи, различните техники и разбира се, дизайна. Техните великолепни рамки за снимки са удоволствие, дори когато са без снимка.

Много от моделите, които имаме в нашата колекция, се предлагат в различни размери. Ще видите нашия голям избор от сребърни рамки, които са особено впечатляващи. Ако ги гравирате, те се превръщат в идеални подаръци за кръщене или сватбени подаръци. Дори класическите сребърни рамки имат потенциала да се превърнат във вечна класика.

Перфектен подарък за сватба, кръщене, годишнина и юбилей

В моментите, в които празнуване като тези събития, разбираме, че времето лети. Заобиколени от близките си, усещаме, че сме подкрепяни и обичани. Именно тези емоции искаме да задържим. Завинаги! Някои от моделите ни, като тези на Vera Wang например, могат да бъдат допълнени със свещници, прибори за торта или пръстени за салфетки.

Как да ги подредим?

В зависимост от това колко са лични, луксознитe рамки за снимки могат да украсят шкафа в хола, бюрото в офиса или нощните шкафчета на спалнята. Крачето на гърба, което държи рамката изправена е под специален ъгъл, така че да може да се използва за вертикална или хоризонтална снимка, каквато обикновено е груповата снимка на цялото семейство, класа или отбора от юношеските дни.

Изберете за себе си или за подарък и гравирайте дата, имена или инициали, за да придадете на подаръка си историчност.