Луксозен дифузер и парфюм за дома Black Оnyx от Welton London 500 и 1000 мл

Производител: Welton
Модел: D500X1
Наличност: В наличност
350.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Голям луксозен дифузер с пръчици 500/1000 мл Black Оnyx Welton London

Защо харесваме уникалния аромат на дифузера с пръчици BLACK ONYX

Парфюмите за стая идват в различни варианти. Този, който ви представяме тук се нарича Black Оnyx и е дело на английския дизайнер John-Paul Welton. Адресиран към клиенти, търсещи висок клас парфюми за дома, ароматът Черен Оникс е комплексен и уникален! Най-общо казано, това е дървесно-пикантен парфюм с цитрусови нотки. С какво ни омагьосва той?

Връхните нотки са Бергамот, Портокали от Севиля и Розов Пипер

Сърдечните са Жасмин – Пачули – Кедър

А базовите: Ветивер – Тиково дърво и Амбър

Преливат се нежно едни в други, а високата концентрация на истински парфюм от 10% до 12% прави този нишов аромат траен и прелъстителен. Дървесните нотки и розов пипер му придават секси излъчване и го правят подходящ и за мъжко жилище.

В зависимост от топлината в помещението, дифузера от 500 мл ароматизира около 4 месеца, а този от 1 л. 7-8 месеца. От опционалното меню, точно под цената на продукта изберете вашата вместимост. По правило, по-големите разфасовки са по-изгодни и имат повече сила да ароматизират по-голямо помещение.

Съвременния и интелигентен дизайн на дифузера Black Оnyx пасва във всеки интериор. Опушения цвят на кристалната бутилка и сребристата капачка си партнират великолепно с наситено черните пръчици. Освен за ароматизиране на дома, елегантните дифузери на Welton London са и чудесен декоративен елемент.

Макар, че самият дизайнер John-Paul Welton е англичанин, неговите Ароматни дифузери са изработени в световната парфюмериина столица Грас, Франция от най-висок клас етерични масла.

Уникален подарък, луксозните дифузери от колекцията Welton London са подходящи както за човек, който си има всичко, така и за по-слабо познат, например бизнес партньор. Разбира се, такъв изключителен парфюм за стая е един от най-оригиналните и подходящи подаръци за нов дом. Окуражаваме ви да го купите и за себе си, ще ви очарова всеки ден!

Указания за ползване

Ароматния дифузер се състои от флакон с парфюмна течност и отделен сноп специални хигроскопични пръчици. Флакона е плътно затворен с капачка. За да ароматизира помещението, отворете капачката и натопете пръчиците в парфюмната течност, като цветя във ваза. Ако има допълнителна декоративна капачка с дупка, поставете я върху гърлото на флакона така, че пръчиците да минават през отвора на декоративната капачка. Капачката, която е затваряла плътно парфюма във флакона може да се изхвърли. След като се напоят, пръчиците ще разпръскват аромат в помещението. За да го засилите, веднъж в седмицата може да обръщате пръчиците наопаки.

  • • Внимание: При никакви обстоятелства не палете клечките, тъй като течността е запалима;
  • • Луксозен Ароматен Дифузер;
  • • Изберете от опционалното меню 500 мл или 1л.;
  • • Височина: 20 см за 500 мл;
  • • Височина 30 см за 1000 мл.