Hermann Bauer

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
ЛАТЕРНА с мелодията О, Таненбаум за коледен подарък ЛАТЕРНА с мелодията О, Таненбаум за коледен подарък

ЛАТЕРНА с мелодията О, Таненбаум за коледен подарък

Посребрена музикална ЛАТЕРНА – Коледен подарък с непреходна стойност Изящна, латерната представля...
130.00 лв.
с ДДС: 130.00 лв.

Сребърни чаши за вода § аксесоари за маса от Hermann Bauer

Независимо дали търите сребърна чаша за вода, поставки за чаши или посребрени съдове, красивите модели на Hermann Bauer са перфектният избор. Луксозни подаръци от нов тип, те са престижни, но и здравословни.

Освен, че са красиви, посребрените и сребърни съдове имат способността да унищожават антибактериалните бактерии в организма: Минералното сребро има невероятната способност да се бори и унищожава устойчиви на антибиотици суперпатогени. Докато е бил нает в медицинското училище на UCLA през 80-те години, д-р Лари К. Форд документира, че среброто всъщност може да убие над 650 бактерии, гъбички, паразити, плесени и гъбички, които имат потенциал да покълнат болести. В същото време тестовете установват, че среброто няма известни странични ефекти.

Здравословно ли е да пиете вода от сребърна чаша?

Среброто има изключителни антибактериални свойства и е нетоксично, освен че не променя вкуса на храната или напитките. Водата с неутрално рН (7.00) и няма способността да реагира с вътрешната повърхност на вашия сребърен или посребрен съд.

Така че, спокойно използвайте посребрена чаша за вода или такава от чисто сребро: ефекта е същия.

Когато търсим подаръци за кръщене, 1 годинка, сребърна сватба или друг значим повод, атрактивните модели на Hermann Bauer са истинска находка.

Защо да изберем посребрените аксесоари за маса Hermann Bauer?

Изключително красиви, те са оригинален подарък. Едновременно луксозни и здравословни, те се открояват с естетиката и полезността си.
В продължение на хиляди години среброто се използва като лечебно и антибактериално средство от цивилизациите по целия свят. Неговите медицински, консервиращи и възстановителни сили могат да бъдат проследени до древните гръцки и римската империя. Много преди развитието на съвременните фармацевтични продукти среброто се използва като гермицид и антибиотик.

Помислете за тези интересни факти:

 • Гърците са използвали съдове от сребро, за да поддържат водата и другите течности свежи. Писанията на Херодот, гръцкият философ и историк, датират употребата на сребро преди раждането на Христос.
 • Римската империя съхранява виното в сребърни урни, за да предотврати разваляне.
 • Използването на сребро се споменава в древните египетски писания.
 • През Средновековието сребърните прибори защитават богатите от ужаса на чумата.
 • Преди появата на съвременните бактерицидни антибиотици е известно, че причинителите на болестта патогени не могат да оцелеят в присъствието на сребро. Именно затова среброто се използва за съдове, сребърни чаши и прибори за хранене.
 • Китайските императори и техните приближени в Двора се хранели със сребърни клечки.
 • Друидите са оставили доказателства за употребата на сребро.
 • Заселниците в австралийската пустош оставят сребърни прибори във водните си резервоари, за да забавят развалянето.
 • Пионери от американския Запад, установяват, че ако поставят сребърни или медни монети в своите бъчви с питейна вода, това предпазва водата от бактерии, водорасли и др.
 • Американските фермери слагали сребърни долари, за да се запазят млякото свежо. Някои от нас си спомнят, че бабите и дядовците са правили същото.
 • Сребърен лист или монета се използвали за борба с инфекции при рани, претърпени от войските по време на Първата световна война
 • Преди въвеждането на антибиотиците, колоидното сребро се използва широко в болниците и е известно като бактерицид от поне 1200 години.
 • В началото на 1800 г. лекарите използват сребърни конци при хирургични рани с много успешни резултати.
 • В аюрведичната медицина среброто се използва в малки количества като тоник, еликсир или подмладяващо средство за пациенти, изтощени от възрастта или заболяването.

Всички тези ползи, освен изключителното благородство на среброто го правят желан подарък за сватба, както и подходящ подарък за новородено или Кръщене. Опаковани красиво, сребърните изделия на Hermann Bauer са перфектен аксесоар за маса и подарък.

Материала е подготвен с изследванията на silver-colloids.com и huffpost.com.