Karl Lagerfeld

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Karl Lagerfeld парфюмна свещ Essence Rare Karl Lagerfeld парфюмна свещ Essence Rare

Karl Lagerfeld парфюмна свещ Essence Rare

Карл Лагерфелд луксозна ароматна свещ ESSENCE RARE Oмайващ, богат, пикантно-дървесен парфюм, с ир...
120.00 лв.
с ДДС: 120.00 лв.
Karl Lagerfeld Парфюмна свещ Figue & Poivre Noire Karl Lagerfeld Парфюмна свещ Figue & Poivre Noire

Karl Lagerfeld Парфюмна свещ Figue & Poivre Noire

Луксозна свещ Карл Лагерфелд с аромат на смокиня и черен пипер Това е неустоима, авторска комбина...
120.00 лв.
с ДДС: 120.00 лв.
Karl Lagerfeld парфюмна свещ Oud & Bois de Santal Karl Lagerfeld парфюмна свещ Oud & Bois de Santal

Karl Lagerfeld парфюмна свещ Oud & Bois de Santal

Karl Lagerfeld луксозна ароматна свещ с изкусителни дървесни нотки Мигновено завладяващ аромат на...
120.00 лв.
с ДДС: 120.00 лв.

Karl Lagerfeld – ароматен микс от класика § пикантност

Иконичният профил на модната легенда Karl Lagerfeld е познат на всеки. Освен тоалети, от 2013 година Карл Лагерфелд предлага и три дизайнерски свещи. В сътрудничество с олфактивния майстор-магьосник John Paul-Welton, Karl Lagerfeld Maison създават оригинални ароматни свещи, наречени "парфюмни", заради разточителното количество истински парфюм в тях. Те са достатъчно мощни: веднъж запалени, бързо насищат с ухание помещение около 40 м2.
Трите парфюмни свещи Karl Lagerfeld са създадени да за да внесат уникалния дух на марката в дома. Отличават се с изтънчен, но осезаем шик. Трите луксозни свещи имат три различни профила: бял, сребърен и черен.
Великолепен дизайнерски подарък, парфюмните свещи са излети в стъклени съдчета с разпознаваемата графика на Карл Лагерфелд. Без съмнение, тук всеки ще разпознае емблематичното му облекло: смокинг яке, риза с висока яка, слънчеви очила и коса на конска опашка.

На какво ухае парфюмната свещ Figue § Poivre Noire?

Очарователен дъх на смокиново дърво, кардамон и кедър пленяват сетивата в свещта Figue § Poivre Noire на Karl Lagerfeld. Подобно на оазис, тази луксозна ароматна свещ ще преобрази всяко пространство със своя пикантно-флорален аромат. Встъпителните акорди на този великолепен парфюм за дома са от смокиново и сандалово дърво, комбинирани с виолетов лист, кардамон и черен пипер. Следват мъгли от кедър и ирис, за дълготраен аромат, който е сочен и неповторим. Като самият Lagerfeld.

Какви са ароматите в парфюмната свещ Essence Rare?

Богат пикантен и дървесен парфюм с много ирис и кедрово дърво отличава тази парфюмна свещ от другите на Lagerfeld. Това е великолепна и луксозна ароматна свещ, която съблазнява с пикантни и дървесни аромати. Отваря се с разкошни нотки на кашмирово дърво и канела, последвани от сърце от гладък шафран, ирис, кожа и тамян. В основата са луксозни ухания от пачули, сандалово дърво и ветивер. Това е великолепен парфюм за дома, отпускащ и спокоен. Стилен подарък за мъж, Essence Rare насища въздуха със сексапил.

Различен ли е аромата на парфюмната свещ Oud § Bois de Santal?

Oud § Bois de Santal напомня изкусителни ориенталски нощи, пчелен мед, тютюн и морска сол. Това е завладяващ аромат на лешници и дървесина. Сгрява сетивата с топли, но не сладникави тонове на ядки и тютюн, смесени с опияняващата мекота на сандалово дърво. Силата на парфюма се нюансира от аромат на солено море и ухание на свеж морски бриз. Накрая излизат златист пчелен мед, комбиниран с галещи нотки на ванилия. Едновременно пищен и мамещ, Lagerfeld събужда сетивата за сладък живот.

Какво е характерно за ароматните свещи на големия дизайнер Karl Lagerfeld?

Безкомпромисно стилен, Karl Lagerfeld дава живот на 3 уникални парфюмни свещи, които смело могат да се нарекат "парфюм за дома". Те придават на интериора усещане за уникалност и лично докосване на известния дизайнер. Луксозни, свещите са изработени в Грас, Франция от най-висококачествен восък с 10 % парфюмно съдържание. Очакваното времетраене на горене е 45 часа. Обикновено 40-50 минути са напълно достатъчни, за да се изпълни голямо помещение с ухание. Накрая за спомен остава колекционерската чашка с профила на великия Дизайнер: за моливи, четки за зъби или гризини.