Karl Lagerfeld

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Karl Lagerfeld парфюмна свещ Essence Rare Karl Lagerfeld парфюмна свещ Essence Rare

Karl Lagerfeld парфюмна свещ Essence Rare

Карл Лагерфелд луксозна ароматна свещ ESSENCE RARE Oмайващ, богат, пикантно-дървесен парфюм, с ир...
120.00 лв.
с ДДС: 120.00 лв.
Karl Lagerfeld Парфюмна свещ Figue & Poivre Noire Karl Lagerfeld Парфюмна свещ Figue & Poivre Noire

Karl Lagerfeld Парфюмна свещ Figue & Poivre Noire

Луксозна свещ Карл Лагерфелд с аромат на смокиня и черен пипер Това е неустоима, авторска комбина...
120.00 лв.
с ДДС: 120.00 лв.
Karl Lagerfeld парфюмна свещ Oud & Bois de Santal Karl Lagerfeld парфюмна свещ Oud & Bois de Santal

Karl Lagerfeld парфюмна свещ Oud & Bois de Santal

Karl Lagerfeld луксозна ароматна свещ с изкусителни дървесни нотки Мигновено завладяващ аромат на...
120.00 лв.
с ДДС: 120.00 лв.

Karl Lagerfeld – ароматен микс от класика & пикантност

Иконичният профил на моданата легенда Karl Lagerfeld е познат на всеки „fashion victim”. От 2013 година тази икона може да се види и на три дизайнерски свещи. В сътрудничество с олфактивния майстор-магьосник Джон-Пол Уелтън, Karl Lagerfeld Maison създават оригинални ароматни свещи. Те са създадени да празнуват уникалния дух на марката, съчетавайки класика, вдъхновена от Париж, с изтънчена, но осезаема рок-шик нотка. Три свещи – три профила. Бял, сребърен и черен. Колекционерските свещи, изляти в стъклени съдчета, са овенчани с разпознаваемата графика на Карл Лагерфелд в емблематичното му облекло: смокинг яке, риза с висоа яка, слънчеви очила и коса на конска опашка.

Figue & Poivre Noire с дъх на смокиново дърво, кардамон и кедър

Подобно на оазис, тази луксозна восъчна свещ ще преобрази всяко пространство със своя пикантно-флорален аромат. Встъпителните акорди са от смокиново и сандалово дърво и се комбинират с повдигащ виолетов лист, кардамон и черен пипер. После се издигат мъгли от кедър и ирис, за дълготраен аромат, който е сочен и неповторим. Като самият Lagerfeld. 

Essence Rare богат, пикантен и дървесен парфюм отдаващ почит на Ириса и кедровото дърво

Тази луксозна восъчна свещ предизвиква ароматен микс от пикантни и дървесни аромати. Отваря се с разкошни нотки на кашмирово дърво и канела, последвано от сърце от гладък шафран, ирис, кожа и тамян. В основата са свежи ухания от пачули, сандалово дърво и ветивер. Това е спокойна, ароматна покана за почивка.  

Oud & Bois de Santa изкусителни ориенталски нощи, пчелен мед, тютюн и морска сол

Това е завладяващ аромат на лешници и дървесина. Сгрява сетивата с топли тонове на ядки и тютюн, които се смесват с опияняващата мекота на сандалово дърво.  Силата на парфюма се нюансира от аромат на море и ухание на свеж морски бриз, за да стигне до сърцето му - златист пчелен мед, комбиниран с галещи нотки на ванилия. И така събуждат сетивата за сладък живот. 

За прагматиците

Винаги на гребена на вълната, Karl Lagerfeld е на върха и със своите парфюмни свещи. Те ще придадат на интериора усещане за уникалност  и  лично докосване на известния дизайнер. Свещите са изработени в Грас, Франция от висококачествен восък с 10 % парфюмно съдържание и очаквано времетраене на горене 45 часа. Накрая за спомен ще Ви остане колекцинерската чашка с профила на великия Дизайнер.