Луксозни новогодишни картички Елените

Производител: Ясен Панов
Модел: YASS-1 deer
Наличност: В наличност
10.00 лв.

Луксозни новогодишни картички Елените

Луксозни картички за Коледа § Нова Година

Тези луксозни новогодишни картички Елените на дядо Коледа са приказни! Създадени са от известния български художник Ясен Панов и се предлагат само в Gourmet House. Картичките са двойни, квадратни са и се сгъват, като текста се пише на дясната част от луксозния картон. Подходящи са за кратко или описателно Коледно пожелание. Приказната картина от тази картичка мигом ни пренася в един красив свят. Да се потопим в Коледна магия е приятно усещане!

Текстове за поздравителни картички за Коледа и Нова Година

Ако се чудите какво да напишете в коледните си картички, вдъхновете се от нашия списък с примерни текстове за празнични картички, празнични поздрави и добри пожелания за вашите приятели, семейство или колеги.

Ето 5 примерни текста от Gourmet House:

 1. Нека магията и чудото на Коледа останат с вас през цялата Нова година!
 2. Най -прекрасната част от Коледа е прекарването на време със семейството и приятелите. Нека празниците ви са изпълнени с радост и добро настроение! Ние сме с вас в мислите и сърцата си!
 3. Най -добри пожелания за весела Коледа и Нова година, изпълнена с любов, щастие и просперитет!
 4. Въпреки че сме разделени тази Коледа, вие винаги сте в сърцата ни. Изпращаме ви топли празнични и новогодишни пожелания и с нетърпение очакваме да се видим скоро!
 5. Честита Коледа и Успешна Нова Година! Предстоят по-добри времена за всички ни. Бъдете здрави и се грижете за себе си. Липсвате ни много!

Разбира се, тези текстове са само подсказка. Сигурни сме, че лесно ще ги адаптирате и обогатите така, че да пасват перфектно към вашите близки.

 • Луксозни новогодишни картички Елените на Дядо Коледа;
 • Плътен луксозен картон;
 • Предлагат се само е Gourmet House;
 • Размер в сгънат вид: 15 х 15 см;
 • Размер в разгънат вид: 15 х 30 см;
 • Окомплектовани с плик за писма;
 • Автор: Ясен Панов.