6 ножа за пържоли в дървена кутия Le Thiers® Art Déco

Производител: Claude Dozorme
Модел: 5.90.001.47 MI
Наличност: В наличност
950.00 лв.
Количество
+ -
 

Le Thiers® Art Déco 6 стек ножове с дръжки от хвойна в дървена кутия

CLAUDE DOZORME Френски комплект ножове за стек 6 броя в дървена кутия

Изключителен комплект Le Thiers® Art Déco 6 стек ножове с дръжки от хвойна в дървена кутия. Това са френски ножове с характер, отличен дизайн и прекрасни материали! Великолепния комплект от 6 ножа са в чудесна кутия от дъбово дърво. Имат елегантен силует, благодарение на формата Thiers, която им придава характер.
Тази конкретна форма се прави само в басейна на Тиерно, според строга спецификация. Тези високо качествени ножове за месо имат дръжка от дърво от хвойна, скъпоценна дървесина, която внася нотка на оригиналност и класа дома. Ножовете за стек са изработени от неръждаема стомана със сатенен финиш, нито лъскава, нито съвсем матова, за уникален дизайн. Масивния бостер придава тежест на ножа и дава изключително приятен захват.

Острието на тези прекрасни ножове за месо е изработено от много висококачествена стомана, лесна за повторно заточване и истински остра. Тъй като е перфектно гладка, тя няма да разкъса парчетата месо, а ще ги среже като масло. Всички комплекти ножове за пържоли Le Thiers® предлагани от Gourmet House са 100% френско производство, изработени от майстори, следващи традиционните методи и страстно влюбени в занаята си.

Ергономичната дръжка от дърво на хвойна предлага здраво захващане и устойчивост.

Масивните болтове от неръждаема стомана придават тежест на ножа и допълнителен щрих към неговия добър вид.

Технически спецификации:

Ножовете Le Thiers® Art Déco са произведени във Франция от квалифицираните майстори на Claude Dozorme. Острието е изковано от качествена хром-молибден-ванадиева стомана X50CrMoV15, която се състои от:

- 0,50 % въглерод, който дава отличен режещ ръб на острието;

- 15 % хром за да е неръждаема стоманата;

- 1% молибден и ванадий, които дават гъвкавост на острието и позволяват лесно повторно заточване;

Стилът Art Deco е едно от най-естетските достижения на Европа и този комплект ножове за месо е изработен именно в този стил. Дръжките са от рядката, бавно растяща и доста твърда дървесина от дървото хвойна.

  • • Доставени в стилна кутия от буково дърво;
  • • Цената е за комплект от 6 ножа в кутия;
  • • Инструкции за грижа: Не миите в миялна машина. Меко измийте острието и го изсушете веднага. Никога не оставяйте ножа накиснат във вода.