Изгодно 2 Кристални чаши синьо столче за ризлинг Riedel Fatto a Mano

2 Кристални чаши синьо столче за ризлинг Riedel Fatto a Mano

Производител: Riedel
Модел: 4905/15D
Наличност: В наличност
300.00 лв. 240.00 лв.

2 Кристални чаши синьо столче за ризлинг Riedel Fatto a Mano

Луксозни сини чаши за бяло вино без дъб и ризлинг

Красивите кристални чаши синьо столче за ризлинг Riedel Fatto a Mano изпъкват с цветното си столче в наситено синьо. Строга, но артистична чаша, тя излъчва елегантност и сила.

Направена на ръка, както се разбира и от името Fatto a Mano, тя е от два вида кристал. Отличаващи се със строг силует, тези кристални чаши в синьо са едновременно красиви, но и високо функционални. Тяхното по-скоро мъжко излъчване, ги прави подходящи за луксозен подарък за любител на виното или част от луксозната подредба на една маса. Биха се съчетали красиво с други Riedel чаши с черно или цветно столче от сериите Fatto a Mano или Sommelier Black Tie.

Кристалната чаша Riedel Riesling е за бели вина, като ризлинг, совиньон блан, гергана, пино блан, както и за шардоне и вионие, които не са отлежавали в дъб. Нашият съвет е да ползвате тази прекрасни и елегантни чаши със синьо столче с подходящите за тях вина. Така ще се наслаждавате максимално не само на прекрасния момент пиейки немски, френски или български ризлинг, но и ще се влюбите и преоткриете добиващия все по-голяма популярност совиньон блан.

Какви са вината от ризлинг?

В прохладен климат (каквито са германските винени региони), вината от ризлинг са склонни да показват аромати на ябълки със забележими нива на киселинност , които понякога са балансирани с остатъчна захар. А късно зреещоият сорт, който може да се развива в посока на повече цитрусови и прасковени аромати се отглежда в по-топъл климат, като Елзас и части от Австрия.

Естествено високата киселинност на ризлинга и изразените плодови вкусове придават на вината, произведени от този сорт грозде, изключителен потенциал за стареене. Добре направените вина от благоприятни реколти, често развиват опушени, медени нотки, а при отлежали немски ризлинги, може да се открие и нос с " бензинов " характер.

За кого са подходящи Riedel Fatto a Mano ?

Супер елегантните кристални чаши със синьо столче Riedel Fatto a Mano са идеален луксозен подарък за мъж, любител на вино. Те са перфектни и за онези, които са направили своя дом със син интериор и са влюбени в този цвят. Разбира се, те са за всеки, който обича бели вина и се радва на добър живот.

Посочената цена е за 2 броя. Продават се в кутия по 2 или 6. Изберете от опционалното меню желаното количество.

  • Материал: безоловен кристал;
  • Модел: Fatto a Mano;
  • Височина: 25 см;
  • Вместимост: 395 мл;
  • Цената е за 2 броя;
  • Ръкописно брендирани с лого Riedel;
  • Съвместими с миялна машина;
  • Hand Made in Austria.