Linea Q луксозни сребърни прибори за 6 души

Производител: Италия
Модел: 52730
Наличност: Очаква се доставка
1,400 лв.
*

Луксозни прибори за хранене Linea Q за 6 души, посребрени

Комплект прибори за хранене с 30 микрона сребърно покритие

Linea Q е пълен комплект посребрени прибори от 36 части подходящ за 6 души. Съвременен изчистен дизайн с плътно и качествено 30 микрона сребърно покритие EPSS и огледален блясък. Това е един от най-пълните сребърни сервизи, които предлагаме. Състои се от вилица, нож и лъжица за основно хранене, както и вилица и лъжица за десерт и лъжички за кафе, всичко за 6 души. Антибактериалните свойства на среброто са познати от векове. Сега то лесно се почиства от естественото му потъмняване с препарат, който не изисква усилия и търкане и полира среброто само за 10 секунди. Предлагаме го, вижте тук.

Носители на 17 награди за дизайн!

SAMBONET правят прибори в Италия от 1856г. Носители са на 17 международни награди за дизайн, а изделията им могат да се видят в Резиденции и луксозни хотели по целия свят. Самбонет имат ефектни модели в 3 изпълнения: - Неръждаема стомана (Stainless Steel) - EPNS (electro-plated nickel silver) и - EPSS (electro-plated stainless steel). Любопитно е да знаете, че най-скъпите посребрени прибори (EPNS) се изработват от посребрена алпака, а не стомана. Алпаката е сплав от 66% мед, 21% цинк и 13% никел. Поради визуалната си близост със среброто, се среща и с други наименования: Nickel silver, German silver, Argentan, New silver. Някои още помнят, че алпаката бе широко разпространенa в България преди 10-ти ноември 1989 г. поради ниската цена на съставките в бившия Съветски съюз. Всъщност медта, цинка и никела са скъпи метали и са високо ценени навсякъде по света. Добре е да се знае, че дори при приборите EPNS, остриетата на посребрените ножове се правят от неръждаема стомана и не се посребряват. Причината е, че непрекъснатото механично триене на ножа ще увреди сребърното покритие.

Как да почистим сребро бързо и лесно?

Потъмняването на среброто е естествено състояние и се дължи на реакцията му към сярата във въздуха и в потта ни. Но няма нищо по-лесно от това да почистим сребърните прибори само за 10 секунди, без търкане и усилия. Не пробвайте бабешкия метод със сода, тя е абразивна и ще надраска мекото сребро. Пък и не е така ефективна, като нашия препарат. Как за секунди блясъка и белотата се завръщат, вижте филмчето тук.

Ако искате да поръчате сребърни прибори с доставка по куриер, ние ще ги застраховаме срещу кражба и ще добавим опцията Преглед преди плащане, за да видите как изглеждат преди да сте ги платили. Разбираме вълнението при покупка на прибори за хранене, чиято стойност е сериозна и ви подкрепяме във вземането на безрисково решение. Ще съдействаме във всичко.

Посребряването при Самбонет е с чистота на среброто 999,5 % и заради иновативния метод, който ползват е два пъти по - устойчиво от традиционното посребряване. Полагат се 30 микрона сребро, а по ръбовете е още по - плътно. Приборите за сервиране са с 15-20 микрона чисто сребро. Най - удобните и скъпи ножове са с куха дръжка и се отбелязват с HH (hollow handle). Те са значително по - удобни в ръката и са по - леки. Това е много важно за ножа, понеже е инструмент. Убеждението, че хубавия нож е тежък вероятно е останало от времето, когато са се правели прибори от чисто сребро, заради стойността. Всъщност, тежките ножове (моноблок) се изработват чрез огъване на преса, което е по - икономично.

Комплект посребрени прибори за хранене:

• С огледален отблясък;
• Комплектът съдържа: вилица, нож и лъжица основно, вилица и лъжица десерт за 6 души;
• 30 микрона сребърно покритие;
• Произведени са за интензивна домашна употреба;
• Класически или модерен дизайн;
• Красиво брендирани с лого Sambonet;
• Пасват перфектно в ръката;
• Подходящи за миялна машина;

За да нямате петна по метала:
1) Не ги оставяте да пренощуват в миалната машина затворени. Винаги открехвайте вратичката след приключване на цикъла!
2) Поставяйте ножовете в кошничката им, винаги с острието надолу
3) Ползвайте по - малки количества препарат и избягвайте тези с цитрусов аромат или избелващи. Помнете, че петната са следствие от неправилна употреба, а не на некачествено изпълнение и такива рекламации не се приемат от никоя фабрика.

• Made in Italy