Декантер с две чаши комплект Nachtmann немски кристал

Производител: Nachtmann
Модел: 101200
Наличност: В наличност
120 лв.

Nachtmann Connoisseur К-кт декантер с две чаши

Изискан кристален сервиз за вино от декантер и две чаши

Да трябва да направиш подарък на коносюр, тоест познавач и ценител, не е лесна задача. На помощ идваме ние с тази елегантна гарафа за вино плюс две кристални чаши за вино с името Connoisseur (коносюр). Този прекрасно изработен интимен сервиз за вино е идеален подарък за сватба, нов дом, както и за винолюбител.

Каква е разликата между декантер и гарафа?

Неотделима част от церемонията свързана с виното, е неговото декантиране, тоест преливане. Това действие е обусловено от няколко фактора. Да се избегнат утайки, да се изчисти виното от евентуални парченца корк и не на последно място - да се вкара въздух или така нареченото аериране. Съдът, в който се пресипва виното, на различните европейски езици се нарича декантер или гарафа. Интересното е, че французите използват думата гарафа. В нашия език, за повечето хова съдът за преливане на вино е декантер, а за вода или високоалкохолни напитки – гарафа (гарафа за уиски, гарафа за вода и декантер за вино). И така - всъщност няма разлика между гарафа и декантер.

Подарък за мъжа ми

Този кристален сет за вино е подходящ за всички, които обичат да пият вино и го правят с любов. Най-трудно се правят подаръци за себе си. Подарете го на мъжа си. Така ще имате още едно нещо за радост и споделяне. Виненият комплек е подходящ и за подарък за новодомци или мъж на 40. Първите са все още само двама, а в другия случай? Е, той винаги може да добави още чаши към комплекта. И едно от най-важните неща в сучая е, че ние правим подаръчни опаковки. Безплатно.
  • Немски кристал;
  • Кристал Nachtmann;
  • Височина чаши: 24,0 см;
  • Вместимост чаши: 680 мл;
  • Вместимост декантер: 1,5 литра;
  • Височина декантер: 27,0 см;
  • Dishwasher safe.