Картички

луксозна картичка за рожден ден и сватба от българския художник Ясен Панов
Романтична картичка за най-добри пожелания Тази луксозна картичка с картина на художника Ясен Пан...
10.00 лв.

Уникални картички за специални поводи от български художник

Луксозните картички в колекцията на Gourmet House не се предлагат никъде другаде! Дело на известният български художник Ясен Панов, те са малки художествени творби, с които да зарадвате някого по специален повод.
Най-общо погледнато, поздравителната картичка е илюстрирано послание, което изразява най-добри пожелания, благодарност, съчувствие или други топли чувства. Картичките от нашата колекция са много различни от всички други. Те са най-често с леко намигане и чувство за хумор, защото са предназначени за близките ни хора, с които се познаваме добре.

Поздравителните картички най-често са сезонни или по специален повод. Сезонните картички включват тези за Коледа, Свети Валентин, 8 Март и Великден. Картичките по специален повод са тези за рожден ден, годишнини или раждане на бебе; картички за сватба, дипломиране или нов дом; Сред тези специални поводи имат място и окуражителните картички за оздравяване, картички за дълго пътуване или преместване на местоживеенето и, разбира се, благодарствени картички.

Красивите поздравителни картички от нашата колекция са от луксозен картон, обикновено с леко златисти или перлени отблясъци. Размерите са различни, за да отговорят на нуждите ви. Така вие определяте дали да имате повече място за текст, стих или групови подписи от целия екип. Имаме и съвсем малки картички, където да надпишете едно изречение или само имената си.

Повечето картички в колекцията ни са окомплектовани с бял плик в подходящ размер. Така можете да ги изпратите по пощата без затруднения.

Сред специалните поздравителни картички, особено място заемат тези за зодиите в китайския хороскоп. Красивите колажи за годината на Тигъра са подходящи за рожден ден на жена или мъж, родени през 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 и 2022 година. Те са чудесни и като поздравителни картички за сватба или годишнина, състояла се в съответната година.