Подаръци за бебета

детска сребърна чаша за бебе и сребърен пръстен за салфетки на тюркоазен фон и кръгла подаръчна кутийка с панделка Ercuis
Детски комплект за хранене от порцелан 3 части Hello Kitty Детски сервиз за хранене Hello Kitty 3...
60.00 лв.
Посребрена кутийки за пъпче зъбче и косичка във вид на калинка Сладурската кутийка за кръщене във...
70.00 лв.
Детска касичка за подарък на момиченце и момченце новородени или на 1 годинка Луксозна касичка ПА...
120.00 лв.
Кутийка Teddy Bear за бебешки съкровища Прелестна, сребърната кутийка за косичка, пъпче и зъбче е...
140.00 лв.
Луксозна чаша - изделие от позлатено сребро Тази красива сребърна чаша с позлата и филигран проба...
1100.00 лв.
Направете подарък, който ще напомня за вас Сребърната лъжичка Аристократ е може би най-пищният мо...
235.00 лв.
Аристократичен силует и ювелирно изящество Сребърната лъжичка Аристократ е най-богато орнаментира...
180.00 лв.
Сребърна лъжичка с извита горна част за захранване на бебето Удобна сребърна лъжичка за захранван...
195.00 лв.
Сребърна дрънкалка за бебе с гравирана закачлива фигурка на мече Красива сребърна дрънкалка за бе...
390.00 лв.
Изящна сребърна дрънкалка с нежно гравирани цветя Прекрасната бебешка дрънкалка от чисто сребро 9...
390.00 лв.
Сребърни подаръци за кръщене със стойност Красивите кутийки за косичка, пъпче и зъбче Патета комп...
110.00 лв.
Кутийки Сребърни Обувки за подарък за кръщене и погача Изящен сребърен комплект от 2 малки кутийк...
110.00 лв.
Детски сребърен комплект Костенурки за оригинален подарък за бебе момче Двете малки кутийки за ко...
110.00 лв.
Подарете здраве и оставете следа в спомените на едно дете Аристократичната бебешка сребърна лъж...
250.00 лв.
Сребърните лъжички за бебе са изключителен подарък за новородено и кръщене Сребърна лъжичка за бе...
195.00 лв.
Сребърна лъжичка декорирана с красиви барокови орнаменти. Сребърна лъжичка за бебе декорирана с к...
195.00 лв.
Посребрена касичка Обувка подарък за момиченце или момченце Малка сребърна касичка във формата на...
80.00 лв.
Посребрена касичка Жаба със златна корона Тази интересна сребърна касичка, симпатична ЖАБА ПРИНЦ ...
105.00 лв.
Посребрена касичка крава Money Box Cow Large Усмихната кравичка, с рогца и петна по гърба е сред ...
150.00 лв.
Посребрена кутийка мече е прекрасен детски подарък Нежната сребърна кутийка Мече със сърце Teddy ...
80.00 лв.
Посребрена касичка Калинка Money Box Ladybird Сладурска сребърна касичка, която можете да съчетае...
110.00 лв.

Оригинални подаръци за бебета, момичета § момчета

Понякога се питаме: Какво да изберем за Кръщене, Погача или 1 годинка? Подаръците за бебета и деца са различни, но тези, които остават за спомен не са толкова много. За щастие, в красивия ни магазин ще откриете идеи за подаръци, които се ползват дълго, може би цял живот и оставят хубав спомен от вас.

Подаръци за новородено

В Gourmethouse е лесно да изберете подарък за новородено. Това може да е сребърна дрънкалка или лъжичка. Изработени са от чисто сребро, проба 925. Имат Сертификат и печат за пробата на среброто.
Друга хубава идея е детска рамка за снимки за първата годинка на бебето. Рамката е посребрена и в нея родителите слагат снимка на детето от първия месец. Най-доброто време за такъв подарък е именно, когато бебето е новородено. След като сребърната рамка се изпълни със снимчици, като албум, детето сякаш пораства пред очите ни. Не случайно, такава сребърна рамка е сред най-харесваните луксозни подаръци за бебе.
Една мъничка, но много подходяща сребърна рамка на Vera Wang е и тази с нежната панделка. Едно малко съкровище, тя е точно за размера на новородено бебе. Посребрена и лакирана, тя не потъмнява.
Оригинална идея за подарък на новородено е и посребрената музикална кутия с мече. Освен че се върти и пее на бебето, музикалната кутия е и оригинална рамка за 4 снимки. Ако сте особено близки на новороденото, допълнете музикалната кутия с друга кутийка с мече от нашата колекция "Бебешки подаръци". Ще направите красив комплект, който ще остане.

Инвестиционни подаръци

Изберете луксозен подарък за бебе, който има непреходна стойност, като красива сребърна лъжичка с печат за пробата и сертификат. Сребърна чаша или дрънкалка са също великолепни инвестиционни подаръци.
Сребърните лъжички могат да се превърнат в "гравирани подаръци за бебе", стига да желаете. Лъжичка с име, дата или инициалите на детето изглежда великолепно!
Обърнете специално внимание на златните лъжички. Те са изящно изработени от позлатено сребро и са сред най-високоя клас бебешки подаръци.Детските сребърни прибори за хранене от 2 или 3 части също са прекрасен инвестиционен подарък. Поднесете ги за рождения ден на 1 годинка или на по-късен етап.

Подаръци за кръщене

Разгледайте нашите посребрени кутийки за кръщене. Те обикновено са в елегантен комплект. Изключително красиви, те съхраняват не само къдрицата, отрязана при кръщенето. В тях се пазят пъпчето и първото зъбче. Друга великолепна идея за подарък за кръщене е разбира се, сребърно кръстче.

Първи рожден ден

Първият рожден ден е паметно събитие за семейство и приятели, затова и подаръците за 1 годинка са специални. Често това е албум за бебе или пък музикална кутия с латерна, за да заспива детето по-лесно. За повод като този, сребърната чаша за вода е идеална. Вместимостта й е точно колкото трябва, нечуплива е и с нея правите сребърна вода, така ценна с анти бактериалните си качества. Касичка и детски сервиз за хранене от порцелан са също отлични идеи.

Луксозна касичка

Касичката е символичен подарък, подходящ не само като подарък за бебе, но и вече за едно по-голямо дете, например на 1 годинка или на две. Независимо дали предпочитате "касичка прасенце", символ на благоденствие, слонче за късмет, калинка или касичка с друго мило животинче, тя остава като мил спомен. Формите са заоблени с грижа за детето. Затворени по специален начин, луксозните касички в gourmethouse могат да се отворят само от възрастен. Посребрени, те са оригинални подаръци за бебета и деца и остават мил спомен за цял живот.

Детски сервиз за хранене порцелан

Това е нещо, което всяко дете трябва да има! То е лична вещ, нещо, което малкото същество обича и с което храненето е по-забавно. Състоящ се обикновено от 3 части: чашка, чинийка и купичка, детския сервиз за хранене от порцелан е със забавни картинки. Комплект като този е подходящ подарък за Погача, първия, втория или третия рожден ден.

В Гурме Хаус ще намерите супер фина изработка, нежни модели за момченца и момиченца и красиви подаръчни опаковки, емблематични за Gourmet House България.