Дървен поднос за сервиране в леглото от орех за романтичен подарък

Производител: TGH Gourmet House
Модел: 19902
Наличност: В наличност
220.00 лв.
Количество
+ -
 

Поднос за легло от тъмно дърво орех фина изработка

Романтичен подарък - поднос за легло

Романтичен подарък за сватба, този поднос за легло от тъмно дърво орех е истинска находка. Изработен ръчно в Италия от луксозната дървесина на истински орех, той е стойностна вещ. Размера му е идеален! Достатъчно голям (истинска рядкост), той разполага с удобно повдигната рамка, която придържа посудата ви на място. Обмислен и изпипан в детайли, подноса има крака, които се сгъват и буквално изчезват под рамката, когато не са необходими. Тук на помощ идват силни магнити, скрити под рамката, които придържат крачетата на подноса, когато не ви трябват. Това го прави чудесен поднос за сервиране, идеален помощник, когато дойдат гости. Сгънатите крака правят подноса лесен за съхранение и истински функционален за едно домакинство.

Завършен със сатенен финиш, този дървен поднос за хранене има съвременно звучене. За допълнителен шик, върху дървената рамка внимателния наблюдател ще забележи логото на производителя, фино вдълбано с лазер.

За кого е този поднос за сервиране в леглото?

Страхотен романтичен подарък, този поднос за легло с крачета е великолепна идея за подарък за сватба. Освен това, един от най-харесваните варианти за подарък за 5 годишнина - Дървена сватба. Удобните масички за закуска са обожавани преди векове и са полезни и днес. Те са за онези мързеливи съботни сутрини, когато си позволяваме допълнителен час или два в леглото за удоволствия, които всички обичаме.

За дървесината от ОРЕХ

Ореха има дървесина, високо ценена заради качествата й. Плътна и твърда, тя е създадена да устои на изпитанията на времето. Благородната дървесина на ореха е ценна не само заради фладера й. Тя е великолепен и луксозен продукт, защото дървото нараства бавно и отнема много години, за да добие мощ и размери, подходящи за дървообработване.

Разбира се, за да има нашия дървен поднос красив външен вид, върху натуралната дървесина са положени байц и лак със сатенен финиш. Малко грижа и добро отношение само биха помогнали на тази красива и полезна вещ да изглежда добре и след много години.

Подарете на себе си или на младоженци, ако сте поканени на сватба.

  • • Италиански дървен поднос за легло;
  • • Истинско дърво орех;
  • • Тъмен цвят;
  • • Сгъваеми крака, прибиращи се напълно;
  • • Удобен размер: 58.5 x 38.5 x 30 cm.