Ленени покривки

В Gourmet House имаме покривки и салфетки за всяко събитие на което придавате значение: Коледа с роднини, вечеря с приятели или пък годеж. Те са от чист лен, падат тежко, а жакардовите орнаменти проблясват сатенено нежно. Бежови, искрящо бели, сини като небето, дълбоко сиви или бургундско червени, нашите шикозни ленени покривки придават лукс на дома ни, носят настроение и радост от живота.

В Гурме Хаус сме подбрали покривки за голяма маса, защото клиентите ни имат именно такива. Радваме се, че можем да предложим и покривки за разтегателна маса, защото намирането им затруднява мнозина. Поддържат се лесно, тук можете да научите как.

Нашите покривки са от лен, изтъкан специално за тях! Затова и орнаментите в тях са подредени като в килим. Пищни, те падат богато и са неусоимо красиви! Едновременно едноцветни и пъстри, покривките от жакард имат две лица - позитив и негатив. Те са с широк подгъв и ръчно изработен ажур по цялата им дължина.

Ленените салфетки ще променят изцяло звученето на масата, ако подберете правилните цветове. Изберете ги в еднакъв цвят с покривката, ако искате да постигнене луксозно излъчване, или в контрастен цвят, за по-драматичен резултат. Например, сива покривка за маса с червени салфетки и 1-2 червени свещи ще оставят гостите ви очаровани.

Хубавата покривка за маса създава уют и придава нотка на елегантност. Тя защитава масата от надраскване и омекотява звука от поставянето на чиниите и приборите. Колкото по-тежко искате да изглежда аранжировката на масата ви, толкова по-дълга трябва да е покривкатаАко искате да се вижда красотата на плота, или да акцентирате върху ефектен резбован крак на старинна мебел, изберете тишлайфер. Ако масата е по-голяма, можете да ползвате два или повече, например един в средата, по дължина и два - перпендикулярно на него. Така, ефектно можете да аранжирате маса за хранене или следобеден чай за 4 или 6 души.

За по-неформални поводи можете да замените покривката с индивидуални подложки за сервиране. Нашите са от натурален 100% лен и са така добре изработени, че не се разбира кое е лице и кое – гръб. Размерът им е 35 х 53 см. Ако искате да изпъкне белият порцелан, изберете подложки в тъмен или наситен цвят. За по-дискретно звучене изберете тон, близък до вашия сервиз за хранене.

Луксозни, ефектни, неустоимо красиви ленени покривки....Разгледайте цялата гама тук!