Ленени покривки

Аристократични покривки за красиво подредена маса

В Gourmet House имаме покривки и салфетки за всяко събитие на което придавате значение: Коледа с роднини, вечеря с приятели или пък годеж. Те са от чист лен, падат тежко, а жакардовите орнаменти проблясват сатенено нежно. Бежови, искрящо бели, сини като небето, дълбоко сиви или бургундско червени, нашите шикозни ленени покривки придават лукс на дома ни, носят настроение и радост от живота.

Покривка за голяма маса - повече гости, повече смях

Подбрали сме покривки за голяма маса, защото клиентите ни имат именно такива. Съществува предлагане на по-малки размери, но ние се радваме, че можем да предложим и покривки за разтегателна маса, защото намирането им затруднява мнозина. Ние сме загрижени за своите клиенти и за нас е важно да ги улесним с идеи, които да направят ежедневието им просто. Как да поддържате лесно нашите покривки сме написали инструкции

Нашите покривки от лен са изработени от плат, изтъкан специално за тях! Това наистина променя визията им: по края имат орнаментен борд, а в средата – център с флорални орнаменти. Пищни, нашите покривки падат богато и са неусоимо красиви! Едновременно едноцветни и пъстри, нещо характерно за материята жакард, те имат две лица - позитив и негатив. Подгънати са с широк подгъв и обрамчени с ръчно изработен ажур по цялата им дължина, те притежават неустоим чар и аристократизъм.

Салфетки от плат

Ленените салфетки ще променят изцяло звученето на масата, ако подберете правилните цветове. Изберете ги в еднакъв цвят с покривката, ако искате да постигнене луксозно излъчване, или в контрастен цвят, за по-драматичен резултат. Например, сива покривка за маса с червени салфетки и 1-2 червени свещи ще оставят гостите ви очаровани. 

Хубавата покривка за маса създава уют и придава нотка на елегантност. Тя защитава масата от надраскване и омекотява звука от поставянето на чиниите и приборите.

Колко дълга трябва да е покривката за маса?

Колкото по-тежко искате да изглежда аранжировката на масата ви, толкова по-дълга трябва да е покривката. Ако искате да се вижда красотата на плота, или да акцентирате върху ефектен резбован крак на старинна мебел, изберете тишлайфер. Ако масата е по-голяма, можете да ползвате два или повече, например един в средата, по дължина и два - перпендикулярно на него. Така, ефектно можете да аранжирате маса за хранене или следобеден чай за 4 или 6 души.
За по-неформални поводи можете да замените покривката с индивидуални подложки за сервиране. Нашите са от натурален 100% лен и са така добре изработени, че не се разбира кое е лице и кое – гръб. Размерът им е 35 х 53 см. Ако искате да изпъкне белият порцелан, изберете подложки в тъмен или наситен цвят. За по-дискретно звучене изберете тон, близък до вашия сервиз за хранене.

Луксозни, ефектни, неустоимо красиви ленени покривки от колекцията на Gourmet House