Dunoon порцеланова чаша Wines of the World

Производител: Dunoon
Модел: Wines of the World
Наличност: В наличност
68.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша Енциклопедична Dunoon Glencoe Wines of the World

Енциклопедична порцеланова чаша, прекрасен подарък за винолюбители!

Прекрасен подарък за винолюбител, тази голяма чаша от енциклопедичната серия на Dunoon ще зарадва всеки. Любопитни факти за виното, история и красиви рисунки на художничката Caroline Dadd.

Порцелановите чаши Dunoon са произведени в Англия с много любов!

Английската марка Dunoon има красива селекция от мъгове, чаши за чай и чайници от костен порцелан. Те са индивидуално опаковани в елегантни подаръчни кутийки. Мъговете се ползват всеки ден и са желан подарък. Произведени са в Англия с много любов. Поддържаме над 300 различни дизайна.

Мислите, че костният порцелан е крехък? Помислете отново!

Костният порцелан (Bone china) е много по-фин и бял от обикновения. Вдигнат към светлината, той прозира. Костният порцелан е значително по-лек, а белотата му е млечна, за разлика от леко сивкавия цвят на обикновения порцелан. "Bone china" се произвежда по същия начин като обикновения порцелан, но има допълнителна съставка: костен прах...Той дава на порцелана уникалната му прозирност, млечната му белота, неустоимия финес и изключителната здравина. ДА! Костният порцелан е супер здрав! Мнозина смятат, че понеже е фин е по-лесно чуплив. Напротив! Добавеният костен прах се превръща в стъклоподобна маса след изпичане на 1200 градуса за над 8 часа прави уникана спойка. Мислите, че костният порцелан е крехък? Помислете отново!

  • Височина 15 cm
  • Материал: Фин костен порцелан, много бял и прозрачен
  • Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
  • Вместимост: 500 ml
  • Подходящи за микровълнова фурна
  • Made in England