Порцеланова чаша Енциклопедична Dunoon Света на коня

Производител: Dunoon
Модел: World of the Horse
Наличност: В наличност
68.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша Енциклопедична Dunoon World of the Horse

Енциклопедична порцеланова чаша с любопитна информация за конете.

Енциклопедична чаша голям размер, изработена от фин костен порцелан. Фантастичен подарък за любителите на коне. Дава богата и любопитна информация за стремена, породи коне, термини от анатомията на коня и конните състезания.

Красива селекция от мъгове, чаши за чай и чайници.

Английската марка Dunoon има красива селекция от мъгове, чаши за чай и чайници от костен порцелан. Те са индивидуално опаковани в елегантни подаръчни кутийки. Мъговете се ползват всеки ден и са желан подарък. Произведени са в Англия с много любов. Поддържаме над 300 различни дизайна.

Млечна белота, неустоим финес и изключителна здравина.

Костният порцелан (Bone china) е много по-фин и бял от обикновения. Вдигнат към светлината, той прозира. Костният порцелан е значително по-лек, а белотата му е млечна, за разлика от леко сивкавия цвят на обикновения порцелан. "Bone china" се произвежда по същия начин като обикновения порцелан, но има допълнителна съставка: костен прах...Той дава на порцелана уникалната му прозирност, млечната му белота, неустоимия фенес и изключителната здравина. ДА! Костния порцелан е супер здрав! Мнозина смятат, че понеже е фин е по-лесно чуплив. Напротив! Добавеният костен прах се превръща в стъклоподобна маса след изпичане на 1200 градуса за над 8 часа прави уникана спойка. Мислите, че костният порцелан е крехък? Помислете отново!

  • Височина 15 cm
  • Материал: Фин костен порцелан, много бял и прозрачен
  • Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
  • Вместимост: 500 ml
  • Подходящи за микровълнова фурна
  • Made in England