Почистване на сребро

Почистване на сребро

В магазина ни за сребърни изделия в София имаме непрекъсната нужда от супер ефикасен препарат за сребро. Препоръчваме ви този, който ползваме ние!

Той е течен, много лесен за употреба и свършва работата за секунди! Не наранява среброто, защото в него няма никакъв абразив. Как работи? Потапяте изделието в него, броите до 5 и го вадите. Това е! Ако искате да почистите приборите си и те са по-дълги от буркана, след като ги почистите от едната страна, обърнете ги и от другата. Ако искате да почистите нещо голямо, което не влиза в буркана, например поднос или свещник, поставете го в НЕМЕТАЛЕН съд, например в пластмасово легенче или голяма стъклена купа, напоете обилно с препарата голямо парче памук и започнете да го прокарвате по свещника. Колкото по-напоен е памука, толкова по-ефикасно действа препарата. Не се притеснявайте от загуби, течността, която се е стекла в съда върнете обратно в буркана на препарата и го затворете с винтовата капачка след употреба.

След като почистите изделията, измийте ги обилно с вода, за да премахнете остатъците от препарата. За отличен резултат, накрая полирайте със суха кърпа за полиране на сребро, както правим ние. Кърпа като тази можете да закупите също от нас. Тя не се пере, фабрично е напоена със сух препарат и е за многократна употреба. Ако я ползвате самостоятелно, трудно почиства, но за финално полиране е фантастична. 

Споделяме с вас нашия опит в почистването на сребро, за да разсеем погрешното мнение, че среброто се почиства трудно и времеемко. Няма нищо такова - времената се менят и то към добро!

Показване: Списък Икони
Препарат за почистване на сребро 650 мл Препарат за почистване на сребро 650 мл

Препарат за почистване на сребро 650 мл

Той е течен, много лесен за употреба и свършва работата за секунди! Не наранява среброто, защото в...
39.00 лв.
с ДДС: 39.00 лв.
Препарат за почистване на сребро 300 мл Препарат за почистване на сребро 300 мл

Препарат за почистване на сребро 300 мл

Той е течен, много лесен за употреба и свършва работата за секунди! Не наранява среброто, защо...
29.00 лв.
с ДДС: 29.00 лв.