Прибори за хайвер

Луксозни прибори и комплекти за хайвер.
Седефена лъжичка за хайвер 11 см Седефената лъжичка е създадена за деликатните зърна на черния ха...
60.00 лв.
Оригинален подарък за сервиране на ХАЙВЕР със седефена лъжичка Впечатляващ, този подаръчен компле...
360.00 лв.
Комплектът сребърни прибори за хайвер се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. &...
950.00 лв.
Съд за хайвер и водка премиум Ercuis, една от най-луксозните френски марки e основана през 1867г....
660.00 лв.
Сребърни прибори за хайвер комплект от 2 Всъщност, дръжките на този комплект прибори за хайвер са...
580.00 лв.

Как да сервираме хайвер?

Яденето на хайвер в приятна компания изисква определени гастрономически маниери, както и сервирането на този деликатес се нуждае от специфични познания за хайвера и различни подробности за представянето му. Нека открием цялата необходима информация, за да можем да я използваме във всеки даден момент.

Финият хайвер трябва да се сервира много студен и за предпочитане в неметална купа, поставена вътре в по-голяма купа, пълна с натрошен лед. Сребърните и метални купи и прибори трябва да се избягват поради окисляване, което може да придаде метален вкус на хайвера. Най-добрият избор са съдове и прибори, изработени от стъкло, кост, рог или да бъдат наистина традиционни, от седеф или злато.

Въпреки че хайверът може да се сервира и сам за себе си, подходящите съчетания включват твърдо сварени яйца, мини картофи, блини (руски мини палачинки) и бял хляб, леко намазан с масло. Хайверът с по-високо качество се сервира най-добре самостоятелно или просто с филийка фин хляб с масло или блини.

Разгледайте нашите посребрени съдове за хайвер с кристална купичка и капаче. Подаръчни комплекти водка - хайвер на луксозната марка Ercuis, Франция в красива кутия с малка позлатена лъжичка. Индивидуални лъжички за хайвер от истински седеф, ръчна изработка. Модели от чисто сребро предлагаме по поръчка, а посребрени имаме в наличност. Името ни е Gourmet House не случайно. Възползвайте се от консултациите на персонал с опит и поръчайте по телефона или онлайн. Ако сте в София, заповядайте в магазина ни в центъра на града - ще ви предоставим безплатен талон за Синя зона. Опаковаме безупречно и подаряваме усмивки!