Прибори за хайвер

Луксозни прибори и комплекти за хайвер.
Оригинален подарък за сервиране на ХАЙВЕР със седефена лъжичка Впечатляващ, този подаръчен компле...
360.00 лв.
Седефена лъжичка за хайвер 11 см Седефената лъжичка е създадена за деликатните зърна на черния ха...
60.00 лв.
Съд за хайвер и водка премиум Ercuis, една от най-луксозните френски марки e основана през 1867г....
660.00 лв.
Сребърни прибори за хайвер комплект от 2 Всъщност, дръжките на този комплект прибори за хайвер са...
580.00 лв.
Комплектът сребърни прибори за хайвер се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. &...
950.00 лв.

Как да сервираме хайвер?

Яденето на хайвер в приятна компания изисква определени гастрономически маниери, както и сервирането на този деликатес се нуждае от специфични познания за хайвера и различни подробности за представянето му. Нека открием цялата необходима информация, за да можем да я използваме във всеки даден момент.

Финият хайвер трябва да се сервира много студен и за предпочитане в неметална купа, поставена вътре в по-голяма купа, пълна с натрошен лед. Сребърните и метални купи и прибори трябва да се избягват поради окисляване, което може да придаде метален вкус на хайвера. Най-добрият избор са съдове и прибори, изработени от стъкло, кост, рог или да бъдат наистина традиционни, от седеф или злато.

Въпреки че хайверът може да се сервира и сам за себе си, подходящите съчетания включват твърдо сварени яйца, мини картофи, блини (руски мини палачинки) и бял хляб, леко намазан с масло. Хайверът с по-високо качество се сервира най-добре самостоятелно или просто с филийка фин хляб с масло или блини.

Разгледайте нашите посребрени съдове за хайвер с кристална купичка и капаче. Подаръчни комплекти водка - хайвер на луксозната марка Ercuis, Франция в красива кутия с малка позлатена лъжичка. Индивидуални лъжички за хайвер от истински седеф, ръчна изработка. Модели от чисто сребро предлагаме по поръчка, а посребрени имаме в наличност. Името ни е Gourmet House не случайно. Възползвайте се от консултациите на персонал с опит и поръчайте по телефона или онлайн. Ако сте в София, заповядайте в магазина ни в центъра на града - ще ви предоставим безплатен талон за Синя зона. Опаковаме безупречно и подаряваме усмивки!