Зелена чаша МЪГ Miranda Kerr от костен порцелан Royal Albert

Производител: Royal Albert
Модел: 40001827
Наличност: В наличност
98.00 лв.
Количество
+ -
 

Зелена чаша МЪГ Miranda Kerr от костен порцелан Royal Albert

Миранда Кер луксозна чаша за кафе и чай от Royal Albert

Изключителна, тази зелена чаша МЪГ от английски костен порцелан е дело на Royal Albert § Миранда Кер. Тя се откроява с великолепни цветове и разкошни рисунки на розови божури и множество щастливи пеперуди. Материала, от който е създадена луксозната чаша за чай и кафе е, разбира се, английски костен порцелан: много бял, лек и прозрачен, удоволствие за всеки ден. Може да бъде допълнена от порцеланова кутия за чай или друга чаша от същата серия, ако искате да създадете подарък за семейство. Зелената чаша е в цвят резеда и е украсена с кантове от чисто злато 22к. Поднесена като марков подарък за жена , тази красавица ще се превърне в "любимата чаша", без съмнение!

Реномираната фабрика за английски порцелан Роял Албърт повече от 100 години създава изключително красиви чаши за чай и сервизи за хранене чиито романтичен дизайн и фин костен порцелан печелят много привърженици в цял свят.

Какво означава МЪГ и защо наричаме така луксозната чаша от Miranda Kerr?

Мъг е вид порцеланова чаша, която обикновено се използва за пиене на топли напитки, като кафе, горещ шоколад или чай. Чашите мъг обикновено имат дръжка и са за по-голямо количество течност, отколкото други видове чаши. Най-често те са с вместимост 350-500 мл. Нямат чинийка.
Това ги прави идеални чаши за офис или дом, защото са удобни и достатъчно големи.
Колекцията чаши мъг в Gourmet House се състои най-вече от английски мъгове, висок клас, като луксозната чаша МЪГ от Miranda Kerr.
Идеална за марков подарък за жена, зелената чаша мъг от Миранда Кер става "любима чаша" на своя притежател.

Royal Albert луксозен порцелан ли е и заслужава ли си чашата за чай от Миранда Кер?

Историята на Royal Albert датира отпреди 100 години. Maкар че самата марка Royal Albert е регистрирана през 1904 г., тя се появява на мястото на Albert Works, фабрика построена още през 1896 г. Компанията е кръстена в чест на принц Албърт, роден през 1895 г. и кръстен в памет на своя прадядо, най-известният от викторианските Алберти.
От самото си създаване, луксозните изделия, като чашата МЪГ от костен порцелан Royal Albert, привличат вниманието на потребителите с вкус към красивото и романтичното.
И до ден днешен Роял Алберт остава един от най-търсените производители на порцелан с богата история. Изящната зелена чаша МЪГ от Miranda Kerr с пеперуди и божури олицетворява съвършенството в чашите от този английски бранд.

Как се прави костния порцелан Royal Albert за чашите Миранда Кер?

Чашите за чай и кафе от Royal Albert Bone China се произвеждат от висококачествен костен порцелан, направен от смес от каолин, фелдшпат и пепел от животински кости. Порцеланът се глазира два пъти, изпича се при невероятно високи температури и се украсява с ръчно рисувани златни детайли от 22 карата злато и деликатни копирки, за да се получат красиви изделия, идеални за специален подарък. При тази чаша мъг имаме два златни канта и акценти от злато по дръжката на дизайнерската чаша.
Уникалният производствен процес създава изключително здрав, но фин порцелан, който е бял и прозрачен, а декорациите не избледняват при ежедневно ползване. Разбира се, миенето без абразивни материали е задължително.
При ръчно миене не използвайте върху златото абразивна гъбичка за миене на съдове, а при миене в миялна машина, ползвайте само гел или течен препарат, вместо таблетки. Те съдържат абразив и са подходящи по-скоро за съдове за готвене.
Правилното миене на този мъг с цветя и пеперуди гарантира, че ще можете да се наслаждавате на красотата му дълги години напред.

Защо хората харесват порцелана Royal Albert и зелената чаша на Миранда Кер?

Финият костен порцелан Royal Albert е много търсен от колекционери, любители на чай и тези, които искат красив подарък от порцелан. Неговият осъвременен класически дизайн, красиви декорации, както и богатата му история, го правят предпочитан от ценителите на фин порцелан по целия свят.
Известни със своята издръжливост и чар, чашите от фин костен порцелан Royal Albert са отличен избор, когато търсим специален подарък от известна марка. Зашеметяващият дизайн на колекцията Миранда Кер за Роял Албърт я прави предпочитана при избора на марков подарък от фин костен порцелан.
Всяко красиво изделие от тази колекция, като зелената луксозна чаша мъг с цветя и пеперуди, може да се добавя към другите, така че с времето порцелановата колекция да се надгражда и обогатява.

Поднесена с оригиналната си подаръчна кутия, великолепната порцеланова чаша Miranda Kerr Mug Green е радост за всички сетива!

  • • Зелена чаша МЪГ Miranda Kerr от костен порцелан Royal Albert;
  • • Подаръчна кутийка;
  • • С акценти от истинско злато 22 карата;
  • • Мийте в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички;
  • • Чаша за чай и кафе без чинийка;
  • • Вместимост: 400 мл.