Royal Albert порцеланова чаша резеда Miranda Kerr Mug Green

Производител: Royal Albert
Модел: 40001827
Наличност: Очаква се доставка
98.00 лв.
Количество
+ -
 

Royal Albert Порцеланова чаша Miranda Kerr Mug Green

Миранда Кер луксозна чаша за кафе и чай от Royal Albert

Изключителна, тази зелена чаша от английски костен порцелан е дело на Royal Albert § Миранда Кер. Тя се откроява с великолепни цветове и разкошни рисунки на розови божури и множество щастливи пеперуди. Материала, от който е създадена тази луксозна чаша за чай и кафе е, разбира се, английски костен порцелан: много бял, лек и прозрачен, удоволствие за всеки ден. Може да бъде допълнена от порцеланова кутия за чай или друга чаша от същата серия, ако искате да създадете подарък за семейство. Зелената чаша е в цвят резеда и е украсена с кантове от чисто злато 22к. Поднесена като подарък за годишнина или рожден ден на жена, тази красавица ще се превърне в "любимата чаша", без съмнение!

Реномираната фабрика за английски порцелан Роял Албърт повече от 100 години създава изключително красиви чаши за чай и сервизи за хранене чиито романтичен дизайн и фин костен порцелан печелят много привърженици в цял свят.

Поднесена с оригиналната си подаръчна кутия, великолепната порцеланова чаша Miranda Kerr Mug Green е радост за всички сетива!

Дизайн Miranda Keer

• Материал: Фин костен порцелан
• 22 карата златен кант
Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
• Подходящи за микровълнова фурна

• Made in England