Royal Albert Порцеланова чаша Miranda Kerr Mug White

Производител: Royal Albert
Модел: 40001829
Наличност: Очаква се доставка
98.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша Miranda Kerr Mug White Royal Albert

White Friendship луксозна чаша за кафе от фин костен порцелан

Разкошната порцеланова чаша Miranda Kerr Mug White е съвместен проект на красавицата Миранда Кер и Royal Albert. Основата е от изключително бял, лек и прозрачен костен порцелан с който английската марка Роял Албърт е световно известна. Рояци весели пеперуди и красиви розови божури украсяват тази романтична чаша за чай и кафе, а кантове от 22 каратово злато и придават аристократичен шик. Почти безтегловен, разкошно декориран и ефектно опакован в красива подаръчна кутийка, този английски мъг е не само оригинален подарък, той неминуемо ще бъде титулован "моята любима чаша" от своя притежател.

Какво означава МЪГ?

Мъг е вид порцеланова чаша, която обикновено се използва за пиене на топли напитки, като кафе, горещ шоколад или чай. Чашите мъг обикновено имат дръжка и са за по-голямо количество течност, отколкото други видове чаши. Най-често те са с вместимост 350-500 мл. Нямат чинийка. Това ги прави идеални чаши за офис или дом, защото са удобни и достатъчно големи. Колекцията чаши мъг в Gourmet House се състои най-вече от английски мъгове, висок клас. Идеални за за подарък за жена, мъж и дори дете, чашите мъг се превръщат в "любима чаша" на своя притежател.

Посетете нашия магазин за порцелан в центъра на София за да изберете от многото модели в наличност или поръчайте сигурна и бърза доставка с куриер.

Дизайн Miranda Keer

• Материал: Фин костен порцелан
• 22 карата златен кант
Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
• Подходящи за микровълнова фурна

• Made in England