Кутия за чай Miranda Kerr от костен порцелн Royal Albert

Производител: Royal Albert
Модел: 40001830
Наличност: В наличност
280.00 лв.
Количество
+ -
 

Кутия за чай Miranda Kerr от костен порцелн Royal Albert

Изящество и красота в кутията за чай от костен порцелан Роял Алберт

Великолепна кутия за чай Miranda Kerr от костен порцелaн Royal Albert е специален подарък. Тя може да бъде и захарница, както и красива кутия за съхранение на нещо любимо.
Красивият съд е от снежно бял английски костен порцелан, а дизайнер е Миранда Кер. Прекрасен романтичен подарък за годишнина или рожден ден, кутията е красив акцент в дома. Рисунките са пълни с радост от живота, цъфнали божури и пеперуди, а акцентите от 22 карата злато показват високата и класа. Можете да я съчетаете с чайник или чаши от колекцията на Miranda Кер за Royal Albert.

Royal Albert луксозен порцелан ли е и заслужава ли си кутията за чай от Миранда Кер?

Историята на Royal Albert датира отпреди 100 години. Maкар че самата марка Royal Albert е регистрирана през 1904 г., тя се появява на мястото на Albert Works, фабрика построена още през 1896 г. Компанията е кръстена в чест на принц Албърт, роден през 1895 г. и кръстен в памет на своя прадядо, най-известният от викторианските Алберти.
От самото си създаване, луксозните изделия, като великолепната кутия за чай от костен порцелан Royal Albert, привличат вниманието на потребителите с вкус към красивото и романтичното.
И до ден днешен Роял Алберт остава един от най-търсените производители на порцелан с богата история. Изящната кутия за чай от Miranda Kerr с пеперуди и божури олицетворява съвършенството на този английски бранд.

Как се прави костния порцелан Royal Albert за кутията Миранда Кер?

Кутиите за чай и кафе от Royal Albert Bone China се произвеждат от висококачествен костен порцелан, направен от смес от каолин, фелдшпат и пепел от животински кости. Порцеланът се глазира два пъти, изпича се при невероятно високи температури и се украсява с ръчно рисувани златни детайли от 22 карата злато и деликатни копирки, за да се получат красиви изделия, идеални за специален подарък. При тази кутия за чай имаме 3 златни канта, които й придават луксозен завършек и я превръщат в красиво марково изделие.
Уникалният производствен процес на бранда Роял Албърт създава изключително здрав, но фин порцелан, който е бял и прозрачен, а декорациите не избледняват при ежедневно ползване. Разбира се, миенето без абразивни материали е задължително.
При ръчно миене не използвайте върху златото абразивна гъбичка за миене на съдове, а при миене в миялна машина, ползвайте само гел или течен препарат, вместо таблетки. Те съдържат абразив и са подходящи по-скоро за съдове за готвене.
Правилното миене на тази захарница или кутия за чай с цветя и пеперуди гарантира, че ще можете да се наслаждавате на красотата й дълги години напред.

Защо хората харесват порцелана Royal Albert и кутиите за чай на Миранда Кер?

Финият костен порцелан Royal Albert е много търсен от колекционери, любители на чай и тези, които искат красив подарък от порцелан. Неговият осъвременен класически дизайн, красиви декорации, както и богатата му история, го правят предпочитан от ценителите на фин порцелан по целия свят.
Известни със своята издръжливост и чар, изделията от фин костен порцелан Royal Albert са отличен избор, когато търсим специален подарък от известна марка.
Зашеметяващият дизайн на колекцията Миранда Кер за Роял Албърт я прави предпочитана при избора на марков подарък от фин костен порцелан.
Всяко изящно изделие от тази колекция, като порцелановата кутия за чай с цветя и пеперуди, може да се добавя към другите, така че с времето порцелановата колекция да се надгражда и обогатява.

Посетете нашия магазин за порцелан в центъра на София за да изберете от многото модели в наличност или поръчайте сигурна и бърза доставка с куриер.

  • • Луксозна кутия за чай от Miranda Kerr и Kостен порцелан Royal Albert;
  • • Подаръчна кутия;
  • • С акценти от истинско злато 22 карата;
  • • Мийте в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички;
  • • Височинa: 14 см;
  • • Диаметър: 10 см;
  • • Вместимост: 184 g.