Сервиз чаши за чай Degrenne Paris

Производител: Guy Degrenne
Модел: Salamtea
Наличност: В наличност
220.00 лв.
Количество
+ -
 

Сервиз чаши за чай Degrenne Paris

Очарователен сервиз розови чаши за чай

Розовият сервиз чаши за чай Degrenne Paris е истински очарователен! Насладете се на новия нюанс Rose Powder Pink - фини пастелни тонове, пълни с поезия. Чаят и кафето са сфери, където удоволствието на сетивата се засилва от естетическата красота. Красивият порцеланов сервиз е идеален за онези, които обичат чай. Вместимостта на всяка прелестна чашка е 210 мл, което я прави идеална не само за чай, но и за капучино, топъл шоколад или дълго кафе.

Порцелана е здрав и устойчив материал. Нежния цвят на розова пудра изпъква по-добре в съчетание със снежно бялата вътрешност на чашката, както и с бялата плоска чинийка.

Елегантния комплект е съвместим с миялна машина и се поддържа лесно. Дръжките са много удобни и пасват перфектно в ръката.

Този нежно розов сервиз за чай внася модерен елемент в интериора. Пропит от френска елегантност, той не е натруфен излишно, а съвършената му форма и силует говорят за големите умения на дизайнера - създател на модела.

Degrenne Paris е известен френски бранд, основан още през 1948 година. Водеща Европейска компания, Дегрен работи с изтъкнати дизайнери, като Philippe Stark и има изделия в MoMa - Museum of Modern Art.

Колко е голяма стандартната чаша за чай?

Най-често стандартната чаша за чай съдържа 150 мл, когато е пълна до 1,5 cm под ръба. Но по-големите стигат до 250 мл. Така че нашият елегантен комплект от 6 розови чаши за чай е с идеалната вместимост.

Защо чашите за чай имат чинийки?

Тези чинийки съществуват, защото традиционните английски домове не са разполагали с големи маси за чай. Чаят се сервирал на съвсем малка маса или дори помощна, а гостите седели на столове, подредени около нея, държейки чинийките си в ръце. Това било елегантен начин да държите чашата си, оставяйки я от време на време върху чинийката, като подложка, без да се налага да я държите през цялото време за дръжката. Розовият сервиз чаши за чай Degrenne Paris има удобни чинийки със специално изпъкнало кръгче в центъра, което закрепва дъното на чашката по-добре от някои други модели.

Идеален подарък за сватба или офис, нежно розовият сервиз за чай внася модерно звучене в интериора, създавайки хармония с красивия си силует и очарователен цвят на нежна пудра.

  • • Френски порцелан Degrenne Paris;
  • • Сервиз 6 чашки за чай с чинийки;
  • • Цвят: розова пудра;
  • • Вместимост: 210 мл;
  • • Made in France.