Фигура Дядо Коледа 50 см луксозна коледна украса

Производител: Белгийски коледни играчки
Модел: 6805
Наличност: В наличност
290.00 лв.
Количество
+ -
 

Дядо Коледа фигура 50 см за луксозна коледна украса

Уникална фигура на Дядо Коледа с подаръци в бяло и златно

Дядо Коледа фигура 50 см за луксозна коледна украса. Засмян, сякаш забързан да ни посрещне, добрия старец носи голям златен подарък в едната си ръка и бял гълъб в другата. Белия гълъб, символ на мира, е отличителен за тази уникален дядо Коледа. Ако правите бяла елха, или пък златна, той е великолепна новогодишна украса.
Разбира се, Дядо Коледа е най-обичаният от хората приказен герой. Той е неразривно свързан с Нова Година, както и с нашите понятия за доброта и щедрост.
Съвсем естествено, децата имат специално отношение към Дядо Коледа. За тях той е не само засмян и мил дядо, но и магьосник, който дава подаръци и изпълнява съкровени желания.

Каква е символиката на Дядо Коледа?

Луксозната коледна фигура, представена тук има символични цветове. Белия цвят символизира чистотата и святостта на всичко, което Дядо Коледа дава от ръцете си. Поясът е символ на връзката между предци и потомци. Белият цвят e символ на луната, святостта, севера, водата и чистотата. Тази фигура специално, се отличава и с белия гълъб, символ на мира, кацнал на ръката на добрия старец.
Като цяло, Дядо Коледа символизира сила, щастие, просперитет и богатство.

  • • Дядо Коледа пристига, фигура 50 см за луксозна коледна украса;
  • • Височина: 50 см.