Дядо Коледа голяма фигура в златно 48 см limited edition

Производител: Белгийски коледни играчки
Модел: 59174
Наличност: Очаква се доставка
340.00 лв.
Количество
+ -
 

Дядо Коледа фигура в златни одежди с жезъл в ръка

Дядо Коледа с жезъл на епископ, луксозна коледна украса

Този разкошен Дядо Коледа в златно е облечен като епископ. Най-отличителното тук е неговия епископски жезъл с много специфична форма. Коледната фигура е висока 50 см и е истински великолепна! Всичко е ръчна изработка, материалите са скъпи и изпълнени прецизно, а цветовете символизират просперитет: бяло и златно.

Този изключителен Дядо Коледа без съмнение оглавява класацията по пищност и великолепие. Дрехата му е изработена в такъв детайл, какъвто рядко се среща. Всички кристали по подплатата и бието са шлифовани и полирани за да светят като диаманти. Всеки е в собствена метална касета, така, както се монтират скъпоценните камъни. Това внася допълнителен разкош и от пръв поглед показва, че тази фигура на Дядо Коледа е уникална. Една от най-сложно изработените, изпипана прецизно, детайлите в нея са наистина респектиращи.

Лицето е с много приятно изражение, а това винаги ни доставя радост. Изработена в Limited Еddition, в Gourmet House имаме само една такава фигура. Висока цели 48 см, тя очаква да е специален център на Коледната украса в един изискан дом. Макар и цялата в златно, фигурата е изключително стилна и нищо тук не е прекалено или излишно. Отдалеч кремаво - златна, тя разкрива истинската си стойност от близо.

Каква е символиката на жезъла на Дядо Коледа?

В ръката си Дядо Коледа държи чудно красив епископски жезъл със спираловиден край, който е символ на Добрия пастир. Той докосва земята тази вълшебна пръчка, осигурявайки плодородие и добра реколта. Пръчката, тук епископски жезъл, препраща към магическата пръчка от леска, символ на живота. Освен щедрост и доброта, фигурата на Дядо Коледа олицетворява и справедливостта, според която всеки един от нас получава дарове спрямо заслугите си.

Нека тази Коледа бъде прекрасна! Всички го заслужаваме!

  • • Фигура на Дядо Коледа;
  • • Майсторска изработка;
  • • Ограничено количество;
  • • Размери: 48 см.