Сервиз за чай костен порцелан за 4 души ROYAL ALBERT MIRANDA KERR 15 части

Производител: Royal Albert
Модел: 40010668
Наличност: В наличност
1300.00 лв.
Количество
+ -
 

Сервиз за чай костен порцелан за 4 души ROYAL ALBERT MIRANDA KERR 15 части

Луксозен сервиз за чай от костен порцелан на известния бранд Royal Albert и Miranda Kerr

Красивият сервиз за чай от костен порцелан за 4 души е създаден от английският бранд ROYAL ALBERT и красавицата MIRANDA KERR. Изключително пълен, този английски сервиз за чай се състои от 4 чашки с чинийки, 4 десертни чинии с диаметър 20см, един чайник, захарница и каничка за мляко, общо 15 части.
Дръжките на чашките за чай са много изящни, а чинийките са леко къдрави по края. Декориран е с кантове от истинско злато 22 карата. Всички чашки и чинийки са различни, но в еднакъв стил и размери.
Бягайки от скуката, идеята на този луксозен сервиз за чай е да бъде закачлив и романтичен.
Красив марков подарък, сета за чай на Миранда Кер и Роял Албърт е в очарователна розова кутия, готов да бъде поднесен.
Рисунките са розови цветя и пеперуди, като преобладават божурите. Изящен подарък за сватба или годишнина, този изящен сет за чай е едно от най-романтичните предложения в нашата колекция.

Royal Albert луксозен порцелан ли е и заслужава ли си сервиза за чай от Миранда Кер?

Историята на Royal Albert датира отпреди 100 години. Maкар че самата марка Royal Albert е регистрирана през 1904 г., тя се появява на мястото на Albert Works, фабрика построена още през 1896 г. Компанията е кръстена в чест на принц Албърт, роден през 1895 г. и кръстен в памет на своя прадядо, най-известният от викторианските Алберти.
От самото си създаване, луксозните изделия, като сервиза за чай от костен порцелан Royal Albert, привличат вниманието на потребителите с вкус към красивото и романтичното.
И до ден днешен Роял Алберт остава един от най-търсените производители на порцелан с богата история. Изящните порцеланови чашки и чинии от Miranda Kerr с пеперуди и божури олицетворява съвършенството в сервиза за чай от този английски бранд.

Как се прави костния порцелан Royal Albert за сервиза за чай Миранда Кер?

Чашите за чай и кафе от Royal Albert Bone China се произвеждат от висококачествен костен порцелан, направен от смес от каолин, фелдшпат и пепел от животински кости. Порцеланът се глазира два пъти, изпича се при невероятно високи температури и се украсява с ръчно рисувани златни детайли от 22 карата злато и деликатни копирки, за да се получат красиви изделия, идеални за специален подарък. В 15-те изделия от тази сервиз имаме множество златни кантове и акценти от злато по дръжките на дизайнерските чаши.
Уникалният производствен процес създава изключително здрав, но фин порцелан, който е бял и прозрачен, а декорациите не избледняват при ежедневно ползване. Разбира се, миенето без абразивни материали е задължително.
При ръчно миене не използвайте върху златото абразивна гъбичка за миене на съдове, а при миене в миялна машина, ползвайте само гел или течен препарат, вместо таблетки. Те съдържат абразив и са подходящи по-скоро за съдове за готвене.
Правилното миене на частите от този сервиз за чай с цветя и пеперуди гарантира, че ще можете да се наслаждавате на красотата му дълги години напред.

Защо хората харесват порцелана Royal Albert и сервиза за чай на Миранда Кер?

Финият костен порцелан Royal Albert е много търсен от колекционери, любители на чай и тези, които искат красив подарък от порцелан. Неговият осъвременен класически дизайн, красиви декорации, както и богатата му история, го правят предпочитан от ценителите на фин порцелан по целия свят.
Известни със своята издръжливост и чар, сервизите за чай от фин костен порцелан Royal Albert са отличен избор, когато търсим специален подарък от известна марка. Зашеметяващият дизайн на колекцията Миранда Кер за Роял Албърт я прави предпочитана при избора на марков подарък от фин костен порцелан.

Посетете нашия магазин за порцелан в центъра на София за да изберете от многото модели в наличност или поръчайте сигурна и бърза доставка с куриер.

  • • Сервиз за чай костен порцелан за 4 души ROYAL ALBERT MIRANDA KERR 15 части;
  • • Съдържа 4 чашки, 4 чинийки към тях, 4 десертни чинии 20 см, чайник, захарница и каничка за мляко;
  • • В розова подаръчна кутия от картон;
  • • С акценти от истинско злато 22 карата;
  • • Мийте в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички;
  • • Марков подарък, изработен от английският бранд Роял Албърт;
  • • Дизайнер: Миранда Кер.

Сервизът за чай "Byzance" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за чай "Wedgwood Byzance" за 6 души съдържа:

• Чаши за чай с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England