Wedgwood луксозен сервиз Vera Wang Lace Platinum

Производител: Wedgwood
Модел: 5012720
Наличност: В наличност
5400.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Сервиз за хранене Wedgwood Vera Wang Lace за 12 души

Сервиз за хранене костен порцелан Wedgwood Vera Wang Lace Platinum

Снежно бял луксозен сервиз за хранене от костен порцелан Wedgwood. Дизайнер е известната Vera Wang, влязла в историята като най-младия моден редактор на Vogue, както и като създател на най-много булчински тоалети за световни знаменитости.

Красивата декорация с дантела на Lace е от истинска платина. Макар и по-скъпа от среброто, тя е предпочетена, защото не патинира и блясъка й никога не помътнява, независимо от годините. Цената е за сервиз за 12 души.

Изумително красив, Lace Platinum носи очарованието на създедено от голям майстор творение, а тук се съюзяват две големи имена: на Вера Уанг и Wedgwood. Едновременно минималистичен и кокетен, сервиза включва чинии с различен декор. Някой от кантовете са единични, изтеглени от майсторската ръка на декоратора на един дъх. Други, напротив: сложна дантела от множество повтарящи се малки орнаменти. Десертната чиния е акцент в луксозния сервиз и има великолепна, шеметна и пищна декорация.

Костният порцелан е снежно бял, ефирен и полу прозрачен, което се дължи на костното брашно, влизащо в състава му. Любопитен факт е, че костният порцелан е по-здрав от другите. Така че, ползвайте вашия сервиз ежедневно, без да се притеснявате, че няма да може да го оставите в наследство на поколението след вас.

Какво представлява материала костен порцелан и как да се грижим за него, прочетете в раздела ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ в сайта ни.

Сервизът за хранене Vera Wang Lace Platinum за 12 души съдържа:

• Чиния основно 27 см - 12 бр;
• Чиния предястие/десерт 20 см - 12 бр;
• Чиния дълбока 23 см - 12 бр;
• Овално плато 35 см - 1 бр;
• Купа за салата 25 см - 1 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England