Сервиз за кафе Wedgwood Jasper Conran Platinum за 6 души

Производител: Wedgwood
Модел: 50161609
Наличност: Предварителна заявка
910 лв.
*
*

Сервиз за кафе Wedgwood Jasper Conran Platinum за 6 души

Сервиз за кафе костен порцелан Wedgwood Jasper Conran Platinum

От 2001, Британският моден гуру Jasper Conran (Джаспър Конран) осъществи два нови силуета порцеланови сервизи за известния бранд Wedgwood и това изключително сътрудничество донесе над десет неустоими декора, като например Chinoiserie - повлиян от екзотичните десени китайска коприна, които през 18 век изумяват Европейците с прелъстителните си цветове, птици и цветя.

Джаспър Конран създава за Wedgwood съвсем различен декор: "Pin Stripe” с тънки раенца от истинска платина

Наред със зеления “Chinoiserie”, Джаспър Конран създава за Wedgwood и съвсем различен декор: "Pin Stripe” с тънки раенца от истинска платина - модерна класика в порцелановите сервизи. Формите на неговите чаши за чай и кафе, както и на чиниите му за Wedgwood са разпознаваеми и елегантни. В зависимост от модела, някои не могат да се ползват в микровълнова, заради канта от платина, но всички се мият в миялна машина и са предназначени за лесна ежедневна употреба.

Моделът Jasper Conran Platinum е с нежен платинен кант върху всяка съдина, а материала е снежно бял костен порцелан.

Под всяка чиния или чаша има логото на луксозния бранд Wedgwood и името на дизайнера - Jasper Conran.Gourmet House представлява Уеджууд за България и всички сервизи на марката идват директно при нас, без посредници. Освен сервизи в наличност, ние имаме мостри от почти всички модели, за да направите поръчката си без притеснения.

  • Сервизът за кафе "Jasper Conran Platinum" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.
  • Материал: фин костен порцелан

Сервизът за кафе "Jasper Conran Platinum" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за кафе "Wedgwood Jasper Conran Platinum" за 6 души съдържа:

• Чаши за кафе с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England