Сервиз за кафе Wedgwood Jasper Conran Platinum за 6 души

Производител: Wedgwood
Модел: 50161609
Наличност: Предварителна заявка
910.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Сервиз за кафе Wedgwood Jasper Conran Platinum за 6 души

Сервиз за кафе костен порцелан Wedgwood Jasper Conran Platinum

Луксозният сервиз за кафе Wedgwood Jasper Conran Platinum за 6 души не прилича на никой друг! Раетата са нарисувани с истинска течна платина, която след това е изпечена на висока температура, за устойчивост. За разлика от среброто, тя никога няма да оксидира или ромени цвета си.

От 2001, Британският моден гуру Jasper Conran (Джаспър Конран) осъществи два нови силуета порцеланови сервизи за известния бранд Wedgwood и това изключително сътрудничество донесе над десет неустоими декора, като например Chinoiserie - повлиян от екзотичните десени китайска коприна, които през 18 век изумяват Европейците с прелъстителните си цветове, птици и цветя.

Джаспър Конран създава за Wedgwood съвсем различен декор: "Pin Stripe” с тънки раенца от истинска платина

Наред със зеления “Chinoiserie”, Джаспър Конран създава за Wedgwood и съвсем различен декор: "Pin Stripe” с тънки раенца от истинска платина - модерна класика в порцелановите сервизи. Формите на неговите чаши за чай и кафе, както и на чиниите му за Wedgwood са разпознаваеми и елегантни. В зависимост от модела, някои не могат да се ползват в микровълнова, заради канта от платина, но всички се мият в миялна машина и са предназначени за лесна ежедневна употреба.

Моделът Jasper Conran Platinum е с нежен платинен кант върху всяка съдина, а материала е снежно бял костен порцелан.

Под всяка чиния или чаша има логото на луксозния бранд Wedgwood и името на дизайнера - Jasper Conran.Gourmet House представлява Уеджууд за България и всички сервизи на марката идват директно при нас, без посредници. Освен сервизи в наличност, ние имаме мостри от почти всички модели, за да направите поръчката си без притеснения.

  • • Сервизът за кафе "Jasper Conran Platinum" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз;
  • • Материал: фин костен порцелан.

Сервизът за кафе "Jasper Conran Platinum" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за кафе "Wedgwood Jasper Conran Platinum" за 6 души съдържа:

• Чаши за кафе с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England