Сребърни лъжички

синя кутия Wedgwood Peter Rabbit с 3 детски сребърни прибора върху капака с бяла панделка и малка сребърна кутийка с мече

Под категории на Сребърни лъжички

Направете изключителен подарък със символично значение § ползи за здравето Сребърна лъжичка ...
195.00 лв.
Покажете чувствата си с великолепен подарък Сребърната лъжичка е един от най-ценните подаръци. Si...
250.00 лв.
Детски сребърен комплект Костенурки за оригинален подарък за бебе момче Двете малки кутийки за ко...
110.00 лв.
Подарете здраве и оставете следа в спомените на едно дете Аристократичната бебешка сребърна лъж...
250.00 лв.
Нежено кленово листенце за изпълнен с нежност подарък Тази средна по размер сребърна лъжичка е юв...
180.00 лв.
Сребърна вода от посребрена чаша с модерен дизайн Сребърна чаша за вода 300 мл за здравословен по...
150.00 лв.
Пожелайте щастлив живот с подарък сребърна лъжичка Изключителната изработка на тази сребърна лъжи...
180.00 лв.
Класическа сребърна лъжичка с възможност за гравиране Нежната сребърна лъжичка Baroc малък размер...
115.00 лв.
Ръчно кована сребърна чаша с релефно въженце Великолепна кована сребърна чаша за вода с вместимос...
150.00 лв.
Най-хубавия подарък за бебе с непреходна стойност, прекрасна символика § антибактериални свойст...
205.00 лв.
Оригинални подаръци и бебешки съкровища Тази сребърна лъжичка за бебе е с размера, който продавам...
200.00 лв.
Кутийки Сребърни Обувки за подарък за кръщене и погача Изящен сребърен комплект от 2 малки кутийк...
110.00 лв.
Специален подарък за специално момиченце Сребърна бебешка лъжичка с красив дизайн, изработена фин...
195.00 лв.
Аристократична визия и перфектен бебешки подарък Класически подарък за захранване на бебе, малкат...
115.00 лв.
Изключителната красота в изработката на тази лъжичка се вижда веднага Направете елегантен и запом...
180.00 лв.
Посребрена кутийка за косичка за кръщене с кръстче и снимка Изберете изящна сребърна кутийка за к...
120.00 лв.
Посребрена кутия за кръщелно с мечета Teddy Bear за подарък на новородено Сладурския сребърен цил...
155.00 лв.
Детска рамка за снимки TEDDY BEAR с латерна и сребърно покритие Много умилителна, тази рамка за ...
120.00 лв.
Детско музикално преспапие със сребърно покритие "ПАТЕ" Изберете изящно сребърно музика...
120.00 лв.
Посребрено музикално преспапие и луксозна касичка с мече 2 в 1 за специален подарък Изберете среб...
180.00 лв.
Детско музикално преспапие със сребърно покритие Teddy Bear on the moon Изберете изящно сребърно ...
100.00 лв.

СРЕБЪРНИ ЛЪЖИЧКИ - ИНВЕСТИЦИОННИ ПОДАРЪЦИ С ВЕЧНА СТОЙНОСТ

Сребърна лъжичка за подарък за новородено означава пожелание за щастие и благополучие през целия живот. Вековната традиция да се дават сребърни подаръци на бебета е не по-малко актуална и днес. Какви са причините за това?

Кога се подарява сребърна лъжичка на бебе?

Сребърните лъжички са в групата желани луксозни подаръци за кръщене, за новородено, за погача и за 1 годинка. За по-големите деца изберете детски сребърен комплект от 2 или 3 части. Размера е точно за тях и ще се ползва дълги години.
За по-малките изберете от колекцията чудно красиви подаръци за кръщене и бебе в Gourmethouse. Тя включва сребърни лъжички и дрънкалки с изключителна изработка от sterling silver.
Подаръците от този тип често се наричат инвестиционни подаръци. Те са изработени от сребро 925 и имат печат и сертификат за чистотата на среброто.

Как да сте сигурни, че имате лъжичка от чисто сребро, а не посребрена?

Истинските сребърни прибори имат печат за пробата на среброто, който се вижда с лупа. Печатът върху истинските сребърни лъжички може да гласи "STER", "92,5%" или просто "925", което означава процентно съдържание на чисто сребро. Чисто, 100% сребро не се използва. То е твърде меко и не би издържало употреба. Затова терминът „чисто сребро“ се отнася за сплав от 92,5% сребро и (най-често) мед. Изразът sterling silver е синоним на чисто сребро. Всички сребърни лъжички и комплекти в Gourmethouse са с печат и сертификат за пробата на среброто. Дрънкалките в колекцията ни са също сребърни и притежават сертификат и печат.

Гравирани лъжички за бебе

По ваше желание можем да гравираме върху дръжката на сребърната лъжичка името на детето или инициалите му, включително и датата на която е родено. Разполагаме с 3 размера сребърни лъжички: малки, средни и големи. Най-малките са подходящи само за една буквичка. Средните могат да се гравират и с кратко име, като Ани, например. Детските сребърни лъжички с дължина 15 см можем да гравираме и с по-дълго име.
Модела Луй 14 е може би с най-голяма площ за гравиране. Тук е възможно изписване на по-дълго име отпред, а по желание и дата на раждане на гърба. По-едри инициали от 2 букви изглеждат великолепно върху Луй 14.
Предлагаме и специален модел бебешка лъжица от сребро с часовниче и възможност за гравиране на: име, дата на раждане, тегло и дължина на бебето в сантиметри. Това е страхотен подарък! Бебешките сребърни комплекти, дрънкалки, лъжички и чашки са с непреходна стойност и са подходящ подарък за кръщене или за захранване на малките ангелчета.

Златна лъжичка за бебе

В нашия магазин за сребърни лъжички не предлагаме такива от чисто злато. Нашите "златни лъжички" са от стърлинг силвър, проба 925 и акценти от злато. Златните акценти обикновено са релефни орнаменти, като гирлянд от цветя или нежни листенца по края на дръжката на лъжичката.
Моделът Aristocrat Gold, например, е много изящен, а името му приляга перфектно. За подарък на момченце изберете Royal Aristocrat Gold или Prince Gold.

Как се надписват сребърните прибори?

За най-добър резултат използваме лазерно гравиране. Линията е прецизна и постигаме красив резултат при гравиране и на малка лъжичка. Лазерното гравиране е плитко и в него няма цвят, така че приборите са безопасни за ползване. Надписа е нежен и не натрапчив. Буквите са винаги ръкописни.
Гравирането обикновено отнема един ден, ако получим плащането до обяд. По желание, гърба на сребърната лъжичка или виличка също може да се надпише, с дата например.

Подарък за новородено и луксозен подарък за кръщене

Сребърните лъжички и дрънкалки са част от множество бебешки съкровища, с които да зарадвате и оставите следа. Посребрените подаръци за новородено и кръщене са с лаково покритие върху среброто и не потъмнаяват. Разбира се, сребърните дрънкалки, чашки и лъжички са предназначени за ползване и не могат да имат лаково покритие.
Разгледайте ефектните кутийки за кръщене ( за косичка ) и първо зъбче, изящни, умилителни и посребрени, както и сребърните рамки за снимки, чаши за вода и сок, и разбира се, бебешките посребрени касички.

Детски сребърен комплект

Освен сребърните лъжички, в Gourmethouse имаме и детски сребърни комплекти. Те са от 2 или 3 части. Съдържат сребърна лъжичка и виличка, или лъжичка, виличка и ножче. Някои са в наличност, а други – по поръчка. Поръчките се изпълняват обикновено за 3 седмици. В случай че бързате, подарете ваучер на събитието, а самият комплект – при пристигането му.
Красивият сребърен детски комплект 3 части Royal Aristocrat може да бъде първият голям подарък, който вашето дете ще получи. Придружен от сертификат за проба 925, той е в луксозна подаръчна кутия, готов да бъде поднесен тържествено.
Изберете не просто детски подарък, а незабравим спомен за цял живот.

Сребърна лъжичка символика

„Роден със сребърна лъжичка в устата“ наричаме човек с богат или привилегирован произход; някой, роден в богато семейство; Означава също, да имаш късмет.
Сребърната лъжичка е метафора за голямо богатство, което се предава по наследство. Символиката на сребърната лъжичка за подарък е „Пожелаваме ти да имаш късмет и да водиш охолен живот“.

Как се стерилизират сребърни прибори за бебета?

Сребърните прибори се почистват само с помощта на малко сапун и вода. Среброто убива над 99,5% от всички микроби и то - веднага. То се бори с инфекции и подпомага профилактиката при настинка и грип, зарастване на рани и дори прочистване на очите от инфекции.
Среброто също помага за вътрешната топлинна регулация и циркулация. Затова, ползвайте вашите сребърни лъжички и детски сребърни комплекти.
Избирайте модели, които не са сувенир, а са удобни за хващане, стабилни са и ще се ползват, подобрявайки здравето на малкото дете.

Почистване на сребро

За да върнете блясъка на вашата сребърна лъжичка, не използвайте сода. Тя е абразивна и надрасква среброто веднага. Нашият специален препарат за почистване на сребро е магичен! Супер ефективен, той се справя само за 10 секунди, без да наранява повърхността. Пести време и усилия. Вижте краткото ни филмче как да почистите сребро в домашни условия и поръчайте. Почиства сребърни прибори и сребърни бижута.
Когато искате да почистите нещо голямо, като свещник например, вземете не-метален съд, като пластмасова купа, сложете предмета вътре и го минете с обилно напоен в препарата памук. Колкото по-обилно е напоен, толкова по-добре. След като свършите с почистването на среброто от патината, излейте обратно в кутията препарата, който се е събрал в не-металния съд и затворете добре. Изплакнете старателно почистения предмет и подсушете.
Ако накрая остава лек филм, като прясно мляко, финално довършете с перфектната кърпа за полиране на сребро. Тя е суха, не се пере след работа и е многократна. Ще я ползвате с години. Само с няколко движения сребърните ви изделия ще блестят като нови.
Лесно е, вече сме в 21 век!
Изберете най-доброто!

Защо сребърната лъжичка е идеален подарък за бебе и дете?

Среброто е уникален метал за хранене на бебета, защото е безопасен когато се намира в организма, за разлика от оловото, живака и някои пластмаси. Среброто е напълно нетоксичен материал. То е изключително ефикасно против плесени, гъбички, бактерии и вируси. Ето 5 причини, поради които да предпочетете сребърните прибори:

Среброто убива бактериите

Сребърните съдове не е необходимо да бъдат стерилизирани. Това е една от основните причини храна и лекарства да се дават на бебета в сребърни лъжички или чашки.

Лесно за поддръжка

Сребърните съдове са лесни за поддръжка и не изискват много почистване или полиране. Обикновен сапун и вода са достатъчни, за да ги измиете и също така не е необходимо да ги стерилизирате. Ако искате да бъдат винаги блестящи, нашият вълшебен препарат за почистване на сребро ще ги направи като нови за по-малко от 10 секунди. Ако искате супер професионален резултат, накрая полирайте с нашата кърпа за полиране на сребро.

Нетоксичен метал с ползи за здравето

Среброто не причинява рак за разлика от пластмасата и някои други метали. То не причинява проблеми в репродуктивната система и не води до неврологични увреждания, които други материали могат да причинят. Среброто има страхотни свойства и е безопасно за използване от деца. Просто не прекалявайте с употребата му - нищо прекалено не е добро.

Повишава имунитета

Тъй като среброто има способността да убие микробите, това е полезно за здравето в дългосрочен план. Общоприето е мнението, че ако се дава бебешка храна със сребърна лъжица или от сребърен съд, това може да подобри имунитета.

Запазва свежестта

Малцина знаят за това безценно свойство на среброто, а то си заслужава! Съхраняването на храна и напитки в сребърни съдове е един от най-добрите възможни начини, защото то има способността да унищожи вирусите, бактериите и микробите с невероятна скорост.
В древни времена, прясно издоеното мляко се е изливало в съд със сребърни монети, за да остане свежо за по-дълъг период, както и да се пречисти от евентуални замърсявания. Водата също се е съхранявала в сребърни съдове, за да се подобри свежестта, да няма микроби и да се запази вкусна за повече време.

Луксозен подарък с повишаваща се стойност

Инвестиционен подарък, сребърната лъжичка има непреходна стойност, която се увеличава с времето. Освен доказани ползи за здравето, тя е спомен, който топли сърцето и показва специалното ви отношение към едно специално дете.

Нашите сребърни лъжички имат печат и сертификат за проба 925, предназначени са за ползване, а не за сувенир и са изумително красиви. Окомплектовани са с изящна подаръчна кутийка.
При възможност, посетете лично нашият магазин за сребърни лъжички и подаръци в София, на улица Цар Шишман 37.