Сребърен ПОДНОС с каничка за мляко и захарница

Производител: Германия
Модел: 4792 silver
Наличност: В наличност
240 лв.

Сребърен ПОДНОС с каничка за мляко и захарница

Луксозен сет каничка за мляко, захарница § поднос в стил Арт Деко

Изящен оригинален подарък за сребърна сватба, луксозен офис или семейство с възможности, този посребрен комплект каничка за мляко и захарница върху овално подносче е едно малко бижу. Именно такива кокетни изделия създават красиво подредена маса за гости. Независимо от цветовете на съществуващия в семейството сервиз за кафе и чай, посребрения комплект ще пасне идеално. Още малко шик никога не е излишен. Акцент в дизайна на комплекта са завършека на дръжката на каничката за мляко и капачето на сребърната захарница. Те имат стъпаловидна структура и са съставени от подредени една върху друга кръгли пластини с намаляващ диаметър. Това, заедно с декоративното оребряване по края на овалния поднос, придава великолепна елегантност на кокетния подаръчен комплект за кафе.

Ако решите да подарите този сребърен сет по специален повод, можем да гравираме върху подноса дата, отгоре или на невидимата му страна. Това обикновено отнема един ден.

За подробности се свържете с нас на 0888 10 65 65.

Стила Арт Деко се появява в началото на 20 век и разцъфтява в шикозни Европейски градове като Виена и Париж. Изключителната му естетика вълнува сърцата на ценителите на красивото по цял свят.

  • Посребрен к-кт за кафе/чай;
  • Материал: посребрен;
  • Комплекта включва: каничка за мляко, захарница с лъжичка и капаче и табла;
  • Размери: 21,0 x 13.0 см;
  • Made in Germany.