Сребърна лъжичка Принц 15 cm

Производител: Италия
Модел: 116206-PR
Наличност: Очаква се доставка
180 лв.
*
*

Сребърна лъжичка Prince 15 cm

Бебешка сребърна лъжичка "Prince"

Сребърна бебешка лъжичка с класически дизайн и изящно гравирана дръжка. Умело изваяна от ръцете на италианските майстори, тази великолепна бебешката лъжичка е изработена от сребро проба 925, има антибактериално действие и засилва имунната система. При нас тя може да се гравира с име по ваше желание. Гравирането е допълнителна услуга, която отнема един ден. Прави се с лазер, така че е много фино и красиво. Извършваме тази услуга само за предварително платени изделия, тъй като чрез гравирането те са необратимо персонализирани. При по-дълго име, съветваме да се спрете на инициали, както и да добавите дата на гърба на лъжичката. Сребърната лъжичка е красив и стилен избор за подарък за новородено или кръщене.

Почистване на сребро

Само за 10 секунди с нашия бързо действащ препарат за почистване на сребро. Вижте краткото ни филмче и поръчайте. Освен за почистване на сребърни прибори, можете да го използвате и за сребърни бижута. Когато искате да почистите нещо голямо, като свещник например, вземете не-метален съд, като пластмасова купа, сложете предмета вътре и го минете с обилно напоен в препарата памук. Колкото по-обилно е напоен, толкова по-добре. След като свършите с почистването на патината, излейте обратно в кутията препарата и затворете добре. Изплакнете старателно почистения предмет и подсушете.

Ако се налага, полирайте допълнително с великолепната кърпа за полиране сребро. Тя ще ви служи много години, суха е и не се пере. Просто с няколко движения полирайте среброто с нея. Ще се изненадате, колко е лесно и колко добър е резултата.

  • Материал: сребро
  • Грамаж: 27 гр;
  • Дължина: 15 см.