Ercuis Baguette Посребрени прибори за сервиране на риба
Направете специален подарък с комплект луксозни прибори за риба
Великолепните прибори за сервиране на риба Ercuis Baguette са не само посребрени с най-плътното сребърно покритие. Създадени за нуждите на висшата класа, те са много по-масивни от приборите на други марки. Ефектни и много красиви, както се вижда и от снимката, луксозните прибори за риба Baguette са оригинален подарък. Необичайната им форма е в същност класическа за комплект за сервиране на риба. Впечатляващо удобни, те са създадени от експерти, за да улеснят вашата работа по обезкостяване на вече приготвената риба. Позволяват и безпроблемното й пренасяне до чинията на всеки гост, без разтрошаване. Как става това?
Как да сервираме и обезкостим цяла риба ?
Всички сме забелязали, че ножа за риба и вилицата са доста различни от другите прибори за сервиране. Защо това е така? Има ли формата им специално предназначение или е просто за красота?
Риби като пъстърва, лаврак и ципура често се сервират цели. Когато това включва и главата, отстранете я зад хрилете. За да филетирате и обезкостите вече изпечената риба, придържайте я с голямата вилица от този сет и разрежете от главата до опашката със специалния нож, след което пак с негова помощ отворете рибата и я поставете върху чинията. Плоската част на ножа за риба е идеална за повдигане на месото от костите, или от чинията в случай че имате филета.
За да извадите скелета от тялото, поставете върха на ножа под гръбнака, повдигнете с вилицата и го поставете отстрани на чинията.
Освен прибори за сервиране на риба, Gourmet House предлага и индивидуални прибори за риба - нож и вилица.
- • Комплектът прибори за сервиране на риба се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка.