Посребрени прибори за сервиране на риба Baguette

Производител: Ercuis
Модел: F650340-47/48
Наличност: Предварителна заявка
830 лв.
*

Сребърни прибори за сервиране на риба Baguette

Как да сервираме и обезкостим цяла риба

Всички сме забелязали, че ножа за риба и вилицата са доста различни от другите прибори за сервиране. Защо това е така? Има ли формата им специално предназначение или е просто за красота?Риби като пъстървата, лаврака и ципурата често се сервират цели. Когато това включва и главата, отстранете я зад хрилете. За да филетирате и обезкостите вече изпечената риба, придържайте я с голямата вилица от този сет и разрежете от главата до опашката със специалния нож, след което пак с негова помощ отворете рибата и я поставете върху чинията. Плоската част на ножа за риба е идеална за повдигане на месото от костите, или от чинията в случай че имате филета. За да извадите скелета от тялото, поставете върха на ножа под гръбнака, повдигнете с вилицата и го поставете отстрани на чинията.

Освен прибори за сервиране на риба, Gourmet House предлага и индивидуални прибори за риба - нож и вилица.

  • Комплектът прибори за сервиране на риба се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка

Комплектът посребрени прибори за сервиране на риба се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка.

• Комплект прибори за сервиране на риба: нож и вилица;
Посребрени прибори за сервиране на риба;

• Made in France