Ercuis Baguette Посребрени прибори за сервиране на риба

Производител: Ercuis
Модел: F650340-47/48
Наличност: Предварителна заявка
830.00 лв.
Количество
+ -
 

Прибори за сервиране на риба Ercuis Baguette ПОСРЕБРЕНИ

Направете специален подарък с комплект луксозни прибори за риба

Великолепните прибори за сервиране на риба Ercuis Baguette са не само посребрени с най-плътното сребърно покритие. Създадени за нуждите на висшата класа, те са много по-масивни от приборите на други марки. Ефектни и много красиви, както се вижда и от снимката, луксозните прибори за риба Baguette са оригинален подарък. Необичайната им форма е в същност класическа за комплект за сервиране на риба. Впечатляващо удобни, те са създадени от експерти, за да улеснят вашата работа по обезкостяване на вече приготвената риба. Позволяват и безпроблемното й пренасяне до чинията на всеки гост, без разтрошаване. Как става това?

Как да сервираме и обезкостим цяла риба ?

Всички сме забелязали, че ножа за риба и вилицата са доста различни от другите прибори за сервиране. Защо това е така? Има ли формата им специално предназначение или е просто за красота?
Риби като пъстърва, лаврак и ципура често се сервират цели. Когато това включва и главата, отстранете я зад хрилете. За да филетирате и обезкостите вече изпечената риба, придържайте я с голямата вилица от този сет и разрежете от главата до опашката със специалния нож, след което пак с негова помощ отворете рибата и я поставете върху чинията. Плоската част на ножа за риба е идеална за повдигане на месото от костите, или от чинията в случай че имате филета.
За да извадите скелета от тялото, поставете върха на ножа под гръбнака, повдигнете с вилицата и го поставете отстрани на чинията.

Освен прибори за сервиране на риба, Gourmet House предлага и индивидуални прибори за риба - нож и вилица.

  • • Комплектът прибори за сервиране на риба се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка.

Комплектът посребрени прибори за сервиране на риба се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка.

  • Комплект прибори за сервиране на риба от 2 части: нож и вилица;
  • Посребрени плътно;
  • Основа от сплав, наречена НЕМСКО СРЕБРО;
  • Изкючително стилен и елегантен дизайн;
  • Престижен производител Ercuis 1867;
  • Made in France.