Stackers

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Двойна кутия за бижута цвят пудра с разделители Двойна кутия за бижута цвят пудра с разделители

Двойна кутия за бижута цвят пудра с разделители

Двойна кутия за бижута с разделители в цвят пудра Кутия за бижута, умело проектирана, така че мож...
130.00 лв.
с ДДС: 130.00 лв.
Заключваща се кутия за бижута с огледало и златни елементи Заключваща се кутия за бижута с огледало и златни елементи

Заключваща се кутия за бижута с огледало и златни елементи

Луксозна кутия за бижута с кристално огледало и златно ключе Синя пудра е уникална кутия за бижут...
330.00 лв.
с ДДС: 330.00 лв.

Stackers - Уникални подаръци за мъже § кутии за часовници с английска елегантност

Подарете кутия за часовници и изберете своя собствена кутия за бижута, съобразена с вашата колекция. Stackers има уникален дизайн, превъзходно качество и е марка с висока стойност, на която можете да се доверите.

Не позволявайте на бижутата ви да се заплитат, драскат и забравят. Организирайте колекцията си с кутия за бижута Stackers.

Проектирани в Лондон, перфектно изработените кутии за часовници и бижута са с  кадифена подплата и внимателно подбрани цветове: нежни за дамите, класически за мъжете.

Стилен подарък за мъж

Мъжете обичат часовници. Затова изберете кутия за часовници Stackers с удобен стъклен капак, така че всичко да се вижда веднага. Ако отделенията са повече от часовниците, просто извадете ненужните възглавнички и използвайте отделенията за други лични принадлежности. За притежателите на луксозни часовници, изберете ротатор или кутия за навиване на часовници.

Луксозен подарък за жена

Stackers е създаден за да поддържа бижутата, гримовете и мобилните устройства красиво организирани, както в дома, така и при пътуванията.

Изключителната изработка на кутиите за бижута, прекрасното им вътрешно разпределение, както и кадифената им  подплата ги прави идеални за луксозен подарък на жена. Размерите и дизайна на кутиите за бижута Stackers покриват голям спектър - от малки, подходящ от подарък за абитуриентка, до големи и луксозни, идеален подарък за бизнес дама. Безценни са и компактните кутии за път. Те съхраняват малките ни съкровища и всяко бижу знае точното си място.

КЪДЕ започва всичко

Създадена през 1922 г. като The London Clock Company, компанията проектира и произвежда часовници от почти век. Именно в началото на 2000 г. прочутата компания за часовници The London Clock Company се превръща в LC Designs - иновативен, безкомпромисен британски дизайн.

За да удържи лидерската си позиция, Stackers работи в тясно сътрудничество с много водещи дизайнери, които проектират кутии за часовници, кутии за бижута, подаръци за мъже,  дамски подаръци и домашни аксесоари. Моделите на компанията са защитени с Патент.