Vista Alegre § Клаудия Шифър голяма ВАЗА с пеперуди Cloudy Butterflies

Производител: Vista Alegre
Модел: 65027318
Наличност: В наличност
1,930 лв.

Vista Alegre § Клаудия Шифър порцеланова ВАЗА XXL с пеперуди

Голяма ваза с пеперуди от модната икона Клаудия Шифър § Vista Alegre

Vista Alegre представи колекцията на Клаудия Шифър “Cloudy Butterflies” в Париж през 2020 и Gourmet House вече изложи огромната ваза с пеперуди на витрината си. Името на серията е много добре избрано, едновременно закачливо и поетично: Облачни пеперуди или Пеперудите на Облака, и двете са достатъчно добри имена за декоративна колекция. Огромната ваза е изключително подходяща и като КАШПА за едро-листно цвете, дори палма.

В дома си в Англия от 16-ти век легендарният супер модел Клаудия Шифър е заобиколена от красиви неща. Тя и съпругът й, филмовият продуцент Матю Вон, имат колекция от изкуство, която включва произведения на Анди Уорхол, Деймиън Хърст, Дейвид Хокни и дори картина на Ед Руша със заглавие „ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН“, с която Матю Вон предлага брак на Шифър. (По-късно си поръчват още една картина, на която пише „ДА.“)

Наред със снимките на двойката на трите им деца, картините на Руша вероятно са едни от най-сантименталните предмети в жилището. Но наскоро бившото лице на Guess Jeans добави в пространството нови, изключително лични елементи за декорация: керамика и стъклени съдове, които тя проектира сама, в сътрудничество с Vista Alegre и дъщерната им компания Bordallo Pinheiro.

Какво разказва Клаудия Шифър на списанието AD за вдъхновението си от пеперудите?

КШ: Израстнах в близост до Рейн в Германия, заобиколена от очарователната природа в провинцията. Пеперудите са вдъхновение за мен. Затова, при разработката на голямата ваза с пеперуди, избрах натуралистични цветове, които ми носеха онова приятно усещане за интегриране на природата в дома.

AD: Ще използвате ли тези обекти в собствения си дом? Съответстват ли на настоящия ви интериор?

CS: Толкова съм доволна от тази колекция и се надявам да не съм станала прекалено луд фен на Бордало Пинейро и Виста Алегре! Вече всички изделия са разположени в моите домове и офиса ни в Лондон.

  • Порцеланова ваза по дизайн на Claudia Schiffer;
  • Производител с високо реноме;
  • Порцелан Vista Alegre;
  • Височина: 38 см;
  • Диаметър с пеперудите: 48 см;
  • Диаметър без пеперудите: 35 см;
  • Hand Made in Portugal.