Wedgwood луксозен сервиз за чай в синьо и злато за 6 души

Производител: Wedgwood
Модел: 5c102102
Наличност: Предварителна заявка
1,160 лв.
*
*

Wedgwood сервиз за чай костен порцелан Ренесанс за 6 души

Луксозен сервиз за чай костен порцелан Wedgwood Ренесанс

За този уникален луксозен сервиз, Wedgwood черпи вдъхновение от италианската класика. Комбинира елегантни мотиви от интериорния дизайн с перфектната овална ;форма на знаменитите камеи Wedgwood, добавяйки смели флорентински акценти, за мащабност и ефект.

Цветовете са изумителни! Наситено синьо, изпъкващо върху снежно белия костен порцелан на Wedgwood, подсилено с щедри акценти от злато 22к. Всеки детайл е изпипан, а изпълнението е безкомпромисно.

За разлика от конвенционалните, дръжките на луксозните чашки за чай са уникални! Формата им е като никоя друга, а освен това имат златни, ръчно рисувани кантове и от двете страни.

Смело можем да кажем, че благодарение на Ренесанс домът получава изобилие от цвят, аристократизъм и висока естетика. Уникален сервиз за уникален интериор в луксозно жилище.

  • Сервизът за чай "Renaissance Gold" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.
  • Злато 22к.;
  • Материал: фин костен порцелан

Сервизът за чай "Renaissance Gold" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за чай "Wedgwood Renaissance Gold" за 6 души съдържа:

• Чаши за чай с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England