Луксозен сет за чай за 4 души от костен порцелан ROYAL ALBERT MIRANDA KERR

Производител: Royal Albert
Модел: 40002650
Наличност: В наличност
490.00 лв.
Количество
+ -
 

Луксозен сет за чай за 4 души от костен порцелан ROYAL ALBERT MIRANDA KERR

Луксозен сет за чай от костен порцелан от Миранда Кер § Роял Албърт

Създаден от ROYAL ALBERT и МИРАНДА КЕР този луксозен сет за чай за 4 души от костен порцелан веднага прави впечатление. Различните по цвят дизайнерски чаши са украсени с пеперуди и розови цветя, предимно божури и рози.
В красива подаръчна кутия, този луксозен сет за чай се отличава от другите със своите 4 различно декорирани чаши за чай с чинийки. Допълнително украсени с акценти от истинско злато 22 карата, луксозните чашки от костен порцелан Роял Алберт са великолепен марков подарък за сватба или нов дом.
Създадени с модерната идея всички чаши от сервиза да са различен цвят, порцелановите чаши на Миранда Кер от този сет за чай ще впечатлят всички гости. С вместимост от 180 ml, тези сладурски дизайнерски чаши могат да се използват и за кафе.

Royal Albert луксозен порцелан ли е и заслужава ли си този сет за чай?

Историята на бранда Royal Albert, създал красивия сет за чай на Миранда Кер, датира отпреди повече от 100 години. Maкар че самата марка Royal Albert е регистрирана през 1904 г., тя се появява на мястото на Albert Works, фабрика построена още през 1896 г. Компанията е кръстена в чест на принц Албърт, роден през 1895 г. и кръстен в памет на своя прадядо, най-известният от викторианските Алберти.
От самото си създаване, луксозните изделия от костен порцелан Royal Albert привличат вниманието на потребителите с вкус към красивото и романтичното.
И до ден днешен Роял Алберт остава един от най-търсените производители на фин порцелан в света, а колекцията на MIRANDA KERR особено популярна.

Как се прави костния порцелан Royal Albert за красивия сет за чай на Миранда Кер?

Чашите за чай и кафе от Royal Albert Bone China се произвежда от висококачествен костен порцелан, направен от смес от каолин, фелдшпат и пепел от животински кости. Порцеланът се глазира два пъти, изпича се при невероятно високи температури и се украсява с ръчно рисувани златни детайли от 22 карата злато или деликатни копирки, за да се получат красиви изделия, идеални за специален подарък.
Уникалният производствен процес създава изключително здрав, но фин порцелан, който е бял и прозрачен, а декорациите не избледняват при ежедневно ползване. Разбира се, миенето без абразивни материали е задължително.
При ръчно миене не използвайте върху златото абразивна гъбичка за миене на съдове, а при миене в миялна машина, ползвайте само гел или течен препарат, вместо таблетки. Те съдържат абразив и са подходящи по-скоро за съдове за готвене.
Правилното миене на този сет за чай гарантира, че ще можете да се наслаждавате на любимите си чашки дълги години напред.

Защо хората харесват сета за чай MIRANDA KERR от порцелан Royal Albert?

Финият костен порцелан от който е изработен луксозният сет за чай за 4 души Royal Albert е много търсен от колекционери, любители на чай и тези, които търсят красив подарък от порцелан. Неговият осъвременен класически дизайн, красиви декорации, както и богатата му история, го правят предпочитан от ценителите на фин порцелан по целия свят.
Известни със своята издръжливост и чар, чашите от фин костен порцелан Royal Albert са отличен избор, когато търсим специален подарък от известна марка. Зашеметяващият дизайн на колекцията Миранда Кер за Роял Албърт я прави предпочитана при избора на марков подарък от фин костен порцелан.
Всяко красиво изделие от тази колекция може да се добавя към другите, така че с времето порцелановата колекция да се надгражда и обогатява.

  • • Луксозен сет за чай за 4 души от костен порцелан ROYAL ALBERT MIRANDA KERR;
  • • В красива подаръчна кутия;
  • • 4 различни дизайнерски чаши, подходящи за марков подарък;
  • • Вместимост на една чаша: 180 мл;
  • • Мийте в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички;
  • • Сет за чай произведен от Роял Албърт.