Zilverstad

Zilverstad 1875 - сребърни рамки за снимки § луксозни подаръци

Стилни подаръци за сватба и подаръци за бебета, които носят радост за цял живот - това е Zilverstad с две думи. Марката е специализирана в елегантни посребрени луксозни подаръци за мъже, жени и деца. Създадена преди почти 150 години, Zilverstad е символ на модерни и елегантни сребърни подаръци с непреходна стойност.

Малко интересна история за Бредемейер Груп § Zilverstad

Бредемейер Груп е компания от холандски произход и марката Zilverstad е част от порфолиото й.

Групата произхожда от компанията Bredemeijer, производител на висококачествен луксозен чай и кафе, основана в Хилверсум от г-н G. Bredemeijer. Вдовицата му продала компанията през 1934 г. на друго семейство с цъфтящ бизнес в металната индустрия. Шейсет години по-късно, през 1994г. Бизнесът отново е поет, този път от Бредемейер груп.

Zilverstad създават уникални поребрени подаръци, аксесоари за маса, подаръци за бебета и деца и продукти по поръчка. Първоначално се намират в занаятчийския град Шонховен, но в последствие се местят в Утрехт. Zilverstad е известен с изключителните си детски подаръци, рамки за снимки, касички за пари и бебешки дрънкалки, между които и известните Miffy, Snoopy и Charmmykitty. В допълнение към тази богата гама подаръци за бебета и деца, колекцията стилни подаръци за сватба и нов дом с висококачествено посребряване дава възможност да се изберат подаръци с непреходна стойност и красив дизайн. Мотото на бранда е: Zilverstad предлага най-красивия подарък за всеки уникален момент.