КОЛЕДНО БАСТУНЧЕ за новогодишна украса 41 cm

Производител: Белгийски коледни играчки
Модел: 13277
Наличност: В наличност
35.00 лв.
Количество
+ -
 

Коледно бастунче XL голяма коледна играчка за украса 41 cm

Голяма коледна играчка за новогодишна украса на офиса и дома

Голямото коледно бастунче за новогодишна украса и декорация е дълго цели 41 см! Изработено от пластифицирано стъкло, то е почти нечупливо.
Усуканите бели и червени нишки правят повърхността на тази изключителна новогодишна играчка леко релефна. Коледното бастунче е кухо и изцяло ръчно изработено и декорирано.
Великолепна украса за офис или помещение където няма елха, коледното бастунче може да превърне всеки коридор или чакалня в красиво място.
Зеленият брокат, заедно със заскреженото елхово клонче, вързано с пепитена текстилна панделка, превръщат огромната "близалка" КОЛЕДНО БАСТУНЧЕ в обект на желанието.
Вдъхновени от Коледните бастунчета - близалка с форма на захарна пръчица, които се свързват с Никулден и Рождество, нашите коледни играчки са не по-малко атрактивни!

Родината на захарните коледни бастунчета е Германия. Традиционно бели с червени ивици и ароматизирани с мента, те са били най-голямата радост за децата в едни по-бедни години и са останали и до днес символ на най-мечтано лакомство, което кара детските очи да греят.


Коледните играчки от нашата колекция поръчваме в началото на годината и ги чакаме да се изработят цели 10 месеца. Красивата коледна играчка БАСТУНЧЕ е чудесна идея за подарък на колежка или при томбола в офиса.

  • • Коледно бастунче XL голяма коледна играчка за украса;
  • • Размери: 41 см;
  • • Ръчна изработка от пластифицирани стъкло, силикон и текстилна панделка.