Парфюмни свещи и дифузери

Ароматните свещи VERBENA DI SICILIA са свеж парфюм за стая с дъх на лимон Свежите ароматни свещи ...
29.00 лв.
Ароматни свещи SANTAL § TONKA парфюм за стая със сандалово дърво и мускус Луксозното ухание ...
29.00 лв.
Ароматните свещи MEDITERRANEAN BLUE са уникален парфюм за стая Уханията на испанските ароматни св...
29.00 лв.
Ароматните свещи GRAPEFRUIT § BAY са уникален парфюм за стая Страхотните ароматни свещи CERE...
29.00 лв.
Ароматните свещи Velvet Wood са уникален парфюм за стая Великолепните ароматни свещи CERERIA MOLL...
29.00 лв.
Ароматните свещи BULGARIAN ROSE § OUD са уникален парфюм за стая Разкошните ароматни свещи C...
150.00 лв.
Ароматните свещи FIG § CITRUS са уникален парфюм за стая Неустоимите ароматни свещи CERERIA ...
150.00 лв.
Ароматна свещ на марката Max Benjamin с дъх на бял нар Красиво име, красив аромат! Пресен нар, ро...
80.00 лв.
Ароматна свещ Max Benjamin "Lemongrass & Ginger" Свеж, енергизиращ аромат, изпълващ...
80.00 лв.
Max Benjamin ароматна свещ с дъх чисто и свежо пране Луксозните ароматни свещи на британската мар...
80.00 лв.
Подарък за нов дом - Парфюмна свещ Max Benjamin Dodici Луксозната парфюмна свещ Max Benjamin Cand...
80.00 лв.
Max Benjamin Candle Blue Azure Парфюмна свещ Blue Azure е освежаваща ароматна свещ, с дъх на морс...
80.00 лв.
Дифузер Christian Lacroix Jardin Andalou Дифузер Jardin Andalou, или " Градините на Андалу...
170.00 лв.
Дифузер Christian Lacroix Nuit Gitane "Nuit Gitane" или "Цигански" нощи е л...
170.00 лв.
Ароматен дифузер Lalique Gingembre Lalique Diffuser Gingembre е луксозен подарък за сетивата ви...
180.00 лв.
Дифузер Fleurs de Seville на Christian Lacroix Луксозен аромат, който изпълва всяка стая с дъх ...
170.00 лв.
Дифузер за стая Max Benjamin Blue Azure Аромат на морска сол, средиземноморско крайбрежно небе ...
100.00 лв.
Villa Buti Aquamarina: дифузер за стая, който ни кара да мечтаем Великолепен дифузер с етерични м...
150.00 лв.
Дифузер за стая Dodici на Max Benjamin Dodici е дифузер за стая, ароматен микс от 12 красиво хар...
100.00 лв.
Луксозна свещ Карл Лагерфелд с аромат на смокиня и черен пипер Това е неустоима, авторска комбина...
120.00 лв.
Карл Лагерфелд луксозна ароматна свещ ESSENCE RARE Oмайващ, богат, пикантно-дървесен парфюм, с ир...
120.00 лв.

Уникални подаръци за нов дом - Дифузери с пръчици и Ароматни свещи

Ароматни свещи или дифузери - какъв е вашият избор?

Когато търсим парфюми за дома, ароматните свещи и дифузерите с пръчици са най-доброто решение, защото не са временни като стайните спрейове. Те обгръщат жилищните пространства с аромат, който остава да присъства за дълго, като носи добро настроение, релакс и чувство за благополучие. Така че, нека научим как тези два продукта се различават един от друг и какви са качествата им.

Ароматни свещи

Ароматните свещи в Gourmet House са малки изящни предмети. При производството на ароматизирания восък за луксозните свещи се използват само най-висок клас селектирани натурални продукти. Това, заедно с високото съдържание на истински парфюм, гарантира дълготрайно разпространение на аромата в помещението. За разлика от дифузерите с пръчици, ароматните свещи разпръскват уханието си само докато горят. Обратно на дифузерите обаче, те могат да наситят с аромат голямо помещение, например 40 м2 за по-малко от час. След това, ако искате, може да изгасите свещта и да я запалите отново следващ ден.

Ароматните свещи въздействат върху цялостната атмосфера на жилищното пространство. Светлината им е много повече от просто огън: топлото сияние е завладяващо и аурата му е просто вълшебна. Трептящата светлина, комбинирана с изтънчени аромати, е в състояние да повиши настроението веднага. Колекцията ни включва парфюмни свещи Lalique, Wedgwood, Karl Lagerfeld и Christian Lacroix.

Луксозни аксесоари за дома

Ароматните свещи не само създават топлина и уют в дома, но и са прекрасен декоративен акцент. Тези малки съкровища са от водещи марки и изглеждат много стилно с луксозните си кристални или порцеланови чашки, носещи логото на Бранда. Дори след като свещта изгори напълно, финото съдче запазва своята стойност и може да се използва отново и отново. Всички ароматизирани свещи в магазина ни се предлагат в красиви подаръчни кутии.

  1. Подобряват настроението ви. Нищо не повишава настроението в едно помещение повече от уханието и трептящата светлина на ароматните свещи. Много по-мощни от дифузера с пръчици, ароматните свещи имат силата да изпълнят с ухание голям хол за броени минути. Изберете подходящ аромат и станете свидетели на промяната, която те носят. Уханията вървят добре с всяко настроение, съблазняват, енергизират или отпускат след напрегнат ден.
  2. Ароматните свещи са и прекрасна идея за подарък. Често ги наричаме Парфюмни, заради високия процент истински парфюм в тях - съпоставим с парфюмите, които използваме за себе си. Прекрасен подарък за нов дом, те са съвместими с всеки интериор и носят радост.

Дифузери с пръчици

Ароматните дифузери са направени от три основни съставки: ароматно масло, съд и хигроскопични пръчици. Пръчиците са изработени от специален вид дърво, което има много отворени пори, които им позволяват да абсорбират ароматните масла и да разпръскват уханието им във въздуха. Съобразете размера на дифузера с размера на помещението, което искате да ароматизирате. Колкото по-голям е дифузерът и пръчиците, толкова по-силен ще бъде ароматът и ще се усеща в по-големи пространства. Ароматните дифузери са лесни за използване. Всичко, което трябва да направите, е да отворите флакона и да натопите пръчиците като цветя във ваза. Тапата може да изхвърлите или запазите, по ваше желание. За да засилите аромата, просто преобърнете пръчиците, когато пожелаете.

Луксозните дифузери в колекцията ни са от престижни брандове, като Lalique, Christian Lacroix, Welton London и Villa Buti. Ето и техните силни страни:

  1. Ароматизират непрекъснато. За разлика от ароматните свещи, дифузерите с пръчици не е необходимо да се запалват, за да освободят аромата. Те работят 24 часа и отделят аромат през целия ден. Така че, когато се върнете от работа, вашата баня или стая вече ухае приятно, без да полагате никакви усилия. Това, което трябва да направите, е просто да объръщате пръчиците от време на време.
  2. Могат да бъдат поставени навсякъде. ;Прекрасен парфюм за дома, ароматните дифузери могат да бъдат поставени навсякъде: в коридор, чакалня, кабинет, дървен рафт за книги или офис. Така веднага като влезете, ще почувствате красивото ухание.
  3. Дълготрайни са. Изключителните ароматни дифузери в нашата колекция "Парфюми за дома" имат дълъг живот и ухаят от повече между три и осем месеца, като разпръскват приятно ухание през цялото време. Освен от количеството парфюм, продължителността на живота им зависи и от температурата на помещението: колкото по-топло е, толкова по-ускорено се изпарява парфюмната течност. Допълително удобство е, че ако отсъствате по-дълго, можете да извадите пръчиците и затворите флакона с капачката, с която сте го купили. Така, във ваше отсъствие ценната парфюмна течност няма да се изпарява, докато не решите отново да натопите пръчиците и дифузера да заработи.

За кого са подходящи?

Ароматните свещи и дифузери са изискан начин да обгърнете дома си с омаен аромат. Ароматните свещи създават атмосфера на топлина и уют, като освен това са чудесен декоративен акцент. Изисканите аромати на луксозните свещи в нашата колекция имат силата да ароматизират просторно помещение за броени минути и вие избирате, кога да се случи това. От своя страна, ароматните дифузери поддържат неголеми помещения уханни за цели 24 часа. Те са в красиви флакони, които изглеждат много елегантни с дългите си пръчици. Изключителните парфюми за дома, които Gourmet House предлага, имат много дълготрайни аромати и са прекрасна идея за подарък за нов дом, подарък за човек, който си има всичко, както и за почти непознат човек.

Посетете ни, нека ви изкушим лично!