Парфюмни свещи и дифузери

Защо харесваме уникалния аромат на дифузера с пръчици BLACK ONYX Парфюмите за стая идват в различ...
350.00 лв.
Защо да изберем дифузера Secret Amber за своя парфюм за стая? Неустоимият дифузер с пръчици и лук...
350.00 лв.
Луксозна свещ Lalique от серията Voyage de Parfumeur. Цялата гама парфюмни свещи е със съдържание...
140.00 лв.
Парфюмна свещ Lalique Candle La Neige - един изключително нежен аромат! Парфюмната свещ на Laliqu...
140.00 лв.
Парфюмни свещи съдържащи 10% истински парфюм Наричаме свещите на Лалик парфюмни, заради десетте п...
140.00 лв.
Направете марков подарък ароматна свещ с нежно ухание на момина сълза и жасмин Великолепната парф...
330.00 лв.
АРОМАТНА СВЕЩ С УХАНИЕ НА МОМИНА СЪЛЗА И ЖАСМИН ЗА МАРКОВ ПОДАРЪК Красивата парфюмна свещ Vista A...
620.00 лв.
Wedgwood Cuckoo - вдъхновяващ аромат на Фрезия и Маргаритки Аромата на луксозната свещ Cuckoo е м...
150.00 лв.
Fleurs de Séville на известния моден дизайнер Кристиан Лакроа Луксозен парфюм за дома, тази марко...
120.00 лв.
Парфюмна свещ на дизайнера Christian Lacroix "Jardin Andalou" Кристиан Лакроа: Приказен, провокат...
120.00 лв.
Ароматна свещ на Кристиан Лакроа "Цигански нощи" Nuit Gitane е сложна, чувствена комбинация на ко...
120.00 лв.
Карл Лагерфелд луксозна ароматна свещ ESSENCE RARE Oмайващ, богат, пикантно-дървесен парфюм, с ир...
120.00 лв.
Луксозна свещ Карл Лагерфелд с аромат на смокиня и черен пипер Това е неустоима, авторска комбина...
120.00 лв.
Karl Lagerfeld луксозна ароматна свещ с изкусителни дървесни нотки Мигновено завладяващ аромат на...
120.00 лв.
Парфюмната свещ Lalique Candle Neroli - един от бест-селърите в Gourmet House Луксозната ароматна...
140.00 лв.
LALIQUE парфюмна свещ PEONY Парфюмът е вдъхновен от красотата на планината Олимп в Гърция, дом на...
140.00 лв.
Lalique ароматна свещ SAFFRON CANDLE с нишов парфюм 10%. Шафранът идва от Близкия Изток и с основ...
140.00 лв.
Луксозен ароматен дифузер Lalique Figuier Вдъхновен от прелестния бряг на Амалфи, Италия, този ...
180.00 лв.
Ароматен дифузер Lalique Gingembre Lalique Diffuser Gingembre е луксозен подарък за сетивата ви...
180.00 лв.
Max Benjamin Candle Blue Azure Парфюмна свещ Blue Azure е освежаваща ароматна свещ, с дъх на морс...
80.00 лв.
Подарък за нов дом - Парфюмна свещ Max Benjamin Dodici Луксозната парфюмна свещ Max Benjamin Cand...
80.00 лв.

Уникални подаръци за нов дом - Дифузери с пръчици и Ароматни свещи

Ароматни свещи или дифузери - какъв е вашият избор?

Когато търсим парфюми за дома, ароматните свещи и дифузерите с пръчици са най-доброто решение, защото не са временни като стайните спрейове. Те обгръщат жилищните пространства с аромат, който остава да присъства за дълго, като носи добро настроение, релакс и чувство за благополучие. Така че, нека научим как тези два продукта се различават един от друг и какви са качествата им.

Ароматни свещи

Ароматните свещи в Gourmet House са малки изящни предмети. При производството на ароматизирания восък за луксозните свещи се използват само най-висок клас селектирани натурални продукти. Това, заедно с високото съдържание на истински парфюм, гарантира дълготрайно разпространение на аромата в помещението. За разлика от дифузерите с пръчици, ароматните свещи разпръскват уханието си само докато горят. Обратно на дифузерите обаче, те могат да наситят с аромат голямо помещение, например 40 м2 за по-малко от час. След това, ако искате, може да изгасите свещта и да я запалите отново следващ ден.

Ароматните свещи въздействат върху цялостната атмосфера на жилищното пространство. Светлината им е много повече от просто огън: топлото сияние е завладяващо и аурата му е просто вълшебна. Трептящата светлина, комбинирана с изтънчени аромати, е в състояние да повиши настроението веднага. Колекцията ни включва парфюмни свещи Lalique, Wedgwood, Karl Lagerfeld и Christian Lacroix.

Луксозни аксесоари за дома

Ароматните свещи не само създават топлина и уют в дома, но и са прекрасен декоративен акцент. Тези малки съкровища са от водещи марки и изглеждат много стилно с луксозните си кристални или порцеланови чашки, носещи логото на Бранда. Дори след като свещта изгори напълно, финото съдче запазва своята стойност и може да се използва отново и отново. Всички ароматизирани свещи в магазина ни се предлагат в красиви подаръчни кутии.

  1. Подобряват настроението ви. Нищо не повишава настроението в едно помещение повече от уханието и трептящата светлина на ароматните свещи. Много по-мощни от дифузера с пръчици, ароматните свещи имат силата да изпълнят с ухание голям хол за броени минути. Изберете подходящ аромат и станете свидетели на промяната, която те носят. Уханията вървят добре с всяко настроение, съблазняват, енергизират или отпускат след напрегнат ден.
  2. Ароматните свещи са и прекрасна идея за подарък. Често ги наричаме Парфюмни, заради високия процент истински парфюм в тях - съпоставим с парфюмите, които използваме за себе си. Прекрасен подарък за нов дом, те са съвместими с всеки интериор и носят радост.

Дифузери с пръчици

Ароматните дифузери са направени от три основни съставки: ароматно масло, съд и хигроскопични пръчици. Пръчиците са изработени от специален вид дърво, което има много отворени пори, които им позволяват да абсорбират ароматните масла и да разпръскват уханието им във въздуха. Съобразете размера на дифузера с размера на помещението, което искате да ароматизирате. Колкото по-голям е дифузерът и пръчиците, толкова по-силен ще бъде ароматът и ще се усеща в по-големи пространства. Ароматните дифузери са лесни за използване. Всичко, което трябва да направите, е да отворите флакона и да натопите пръчиците като цветя във ваза. Тапата може да изхвърлите или запазите, по ваше желание. За да засилите аромата, просто преобърнете пръчиците, когато пожелаете.

Луксозните дифузери в колекцията ни са от престижни брандове, като Lalique, Christian Lacroix, Welton London и Villa Buti. Ето и техните силни страни:

  1. Ароматизират непрекъснато. За разлика от ароматните свещи, дифузерите с пръчици не е необходимо да се запалват, за да освободят аромата. Те работят 24 часа и отделят аромат през целия ден. Така че, когато се върнете от работа, вашата баня или стая вече ухае приятно, без да полагате никакви усилия. Това, което трябва да направите, е просто да объръщате пръчиците от време на време.
  2. Могат да бъдат поставени навсякъде. ;Прекрасен парфюм за дома, ароматните дифузери могат да бъдат поставени навсякъде: в коридор, чакалня, кабинет, дървен рафт за книги или офис. Така веднага като влезете, ще почувствате красивото ухание.
  3. Дълготрайни са. Изключителните ароматни дифузери в нашата колекция "Парфюми за дома" имат дълъг живот и ухаят от повече между три и осем месеца, като разпръскват приятно ухание през цялото време. Освен от количеството парфюм, продължителността на живота им зависи и от температурата на помещението: колкото по-топло е, толкова по-ускорено се изпарява парфюмната течност. Допълително удобство е, че ако отсъствате по-дълго, можете да извадите пръчиците и затворите флакона с капачката, с която сте го купили. Така, във ваше отсъствие ценната парфюмна течност няма да се изпарява, докато не решите отново да натопите пръчиците и дифузера да заработи.

За кого са подходящи?

Ароматните свещи и дифузери са изискан начин да обгърнете дома си с омаен аромат. Ароматните свещи създават атмосфера на топлина и уют, като освен това са чудесен декоративен акцент. Изисканите аромати на луксозните свещи в нашата колекция имат силата да ароматизират просторно помещение за броени минути и вие избирате, кога да се случи това. От своя страна, ароматните дифузери поддържат неголеми помещения уханни за цели 24 часа. Те са в красиви флакони, които изглеждат много елегантни с дългите си пръчици. Изключителните парфюми за дома, които Gourmet House предлага, имат много дълготрайни аромати и са прекрасна идея за подарък за нов дом, подарък за човек, който си има всичко, както и за почти непознат човек.

Посетете ни, нека ви изкушим лично!